Potrebno je:

  • 1 litar mleka
  • 150 grama šećera
  • 1 kesica vanilin šećera
  • 50 grama kakao praha
  • 160 grama griza
  • 50 grama čokolade za kuvanje
  • 5 do 6 kašika mlevenog keksa + za valjanje

Priprema: Mleko sipati u šerpicu pa dodati šecer, griz, kakao i ekstrakt vanile. Kuvati uz konstantno mešanje, kada proključa smanjiti

temperaturu. Kuvati kratko dok se zgusne, skloniti sa šporeta i dodati čokoladu i keks. Još vrlo malo kuvati dok se ne sjedini pa izliti u pleh
obložen streč folijom. Prekriti streč folijom, prohladiti pa staviti u frižider na 4 do 5 sati, najbolje preko noći.

Kolač seći na kocke i uvaljati u mleveni keks.

 Ukoliko želite da vidite i uživo kako kuva Danijela Pantić, dođite sutra u subotu 7. juna u Big šoping centar Karaburma, Višnjička 84 u periodu od 16h do 18h na kulinarski Masterclass. 

Zainteresovani za ovu avanturu mogu se prijaviti na imejl-adresu events_wmg@wm.group, ili popuniti formu za prijavu koju ćete pronaći na ovom linku.

Svi prisutni imaće mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri, a 3 osobe čekaju vredni pokloni od sponzora. Čekamo vas!