Potrebno je:

  • 2 - 3 paradajza
  • 2 - 3 manja krastavca
  • 1 paprika
  • 1 manji crveni luk
  • 200 g maslina po izboru
  • 150g - 200g Feta sira

Dresing:

40ml maslinovog ulja

So, biber, origano, zaatar(može i bez njega) , sve dodajte po ukusu

Priprema: Povrće naseckati, ubaciti u činiju, izmrviti Feta sir, preliti dresingom i izmešati. Podesiti ukus ako je potrebno. Prepeći na malo maslinovog ulja hleb po izboru.

 Kako Danijela kuva možete proveriti i od nje "pohvatati" par saveta u kulinarskom Masterclass-u koji organizuje magazin i web portal Stil - 7. juna 2025. godine, u prijatnom ambijentu BIG FASHION šoping centra u Višnjičkoj 84, u periodu od 16 do 18 časova.

Možete biti posmatrača, a možete i da se prijavite i budete učesnici u kulinarskom Masterclass-u i to prijavom na mejl adresu events_wmg@wm.group ili popunite prijavu na OVOM LINKU.