Potrebno je:
- 2 - 3 paradajza
- 2 - 3 manja krastavca
- 1 paprika
- 1 manji crveni luk
- 200 g maslina po izboru
- 150g - 200g Feta sira
Dresing:
40ml maslinovog ulja
So, biber, origano, zaatar(može i bez njega) , sve dodajte po ukusu
Priprema: Povrće naseckati, ubaciti u činiju, izmrviti Feta sir, preliti dresingom i izmešati. Podesiti ukus ako je potrebno. Prepeći na malo maslinovog ulja hleb po izboru.
Kako Danijela kuva možete proveriti i od nje "pohvatati" par saveta u kulinarskom Masterclass-u koji organizuje magazin i web portal Stil - 7. juna 2025. godine, u prijatnom ambijentu BIG FASHION šoping centra u Višnjičkoj 84, u periodu od 16 do 18 časova.
Možete biti posmatrača, a možete i da se prijavite i budete učesnici u kulinarskom Masterclass-u i to prijavom na mejl adresu events_wmg@wm.group ili popunite prijavu na OVOM LINKU.