Recept za Miš-Maš kajganu: Bugari najbolje spremaju ovaj doručak koji se dopada baš svima

Kajgana je uvek najbolji izbor za doručak, ali ovaj put je spremite na način na koji to rade Bugari

Recepti
Autor:
Recept za Miš-Maš kajganu: Bugari najbolje spremaju ovaj doručak koji se dopada baš svima
Bugarska kajgana, Foto: Printscreen Youtube - Insider Tech

Sastojci za miš-maš:

  • 3 sveče paprike
  • 3 paradajza
  • 1 glavica luka
  • 2 čena belog luka
  • 350 g feta sira
  • 5 jaja
  • 2 kašike svežeg naseckanog peršuna
  • so, biber, ulje
    Kajgana
    foto: Shutterstock

Priprema miš-maša: Iseckajte sitno beli i crni luk, kao i prešun. Papriku iseckajte na kockice. Paradajz ubacite u vrelu vodu, pa mu skinite koricu. Jaja umutite, a fetu izmrvite na sitno.

U velikom tiganju na ulju propržite luk, a potom dodajte paprike. Kada se to isprži dodajte beli luk i paradajz, a nakon par minuta i jaja i fetu. Promešajte pa na kraju dodajte peršun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs