Kora:
- 20 kašika brašna
- 20 kašika mleka
- 10 kašika šećera
- 4 jaja
- 7 kašika ulja
- 3 kašike kakaa
- 1 prašak za pecivo
Fil:
- 2 pudinga od vanile
- 4 kašike brašna
- 250gr šećera
- 1l mleka
- 250gr margarina
Glazura:
- Malo Ulja
- 150gr čokolade za kuvanje
Priprema: Napravite biskvit od 4 jaja, šećera, ulja, mleka, brašna i praška za pecivo. Kada ispečete koricu, ostavite da se ohladi.
Zatim skuvajte fil tako što ćete u 1 litar mleka skuvati puding razmućen sa brašnom. Kada se fil ohladi dodati margarin pa penasto umutiti.
Secite koricu u krugove, filujte šubarice, urolajte u kkokos a po vrhu premažite rastopljenu čokoladu.
Bonus video: