PREDLOG ZA RUČAK: Mediteranska pasta koju možete jesti koliko god hoćete, a ne možete se ugojiti

Savršeno letnje jelo, koje može da se jede i hladno je mediteranska pasta sa preukusnim sosom

Recepti
Autor:
PREDLOG ZA RUČAK: Mediteranska pasta koju možete jesti koliko god hoćete, a ne možete se ugojiti
Mediteranska pasta, Foto: Printscreen/youtube

Današnji predlog za ručak je pasta koja miriše na more i odmor:

Sastojci:

  • 300gr testenine
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 tikvice
  • 2 plavi patlidžan
  • 1,5 kg. paradajz
  • 3-4 čena belog luka
  • 5-6 masline
  • Origano, majčina dušica, bosiljak, so, ulje

Prevodilac: Skuvajte testeninu i ostavite je sa strane. Na ulju prvo propržite luk, zatim par čena belog luka, a onda i tikvice, patlidžan, a onda paradajz i paprike. Dodajte masline i začine i prelijte preko testenine. Uživajte!

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs