RECEPT DANA: Kako se pravilno sprema đuveč? OVO DO SADA NISTE ZNALI

Da li ste znali kako se pravilno sprema đuveč? Staro jelo kojem niko ne može odoleti, ali u novom ruhu

Recepti
Autor:
RECEPT DANA: Kako se pravilno sprema đuveč? OVO DO SADA NISTE ZNALI
Kako se pravilno sprema đuveč?, Foto: Kurir TV

Potrebno je:

  • 1 crni luk
  • 1 patlidžan
  • 1 crvena paprika
  • 1 krompir
  • 1 paradajz
  • 300 grama piletine
  • 200 grama boranije
  • mlevena začinska paprika
  • so i biber
  • 2 čena belog luka
  • prstohvat peršuna

Priprema: Na malo ulja prodinstajte crni luk, a onda dodajte seckanu papriku, krompir, boraniju, patlidžan, seckanu piletinu i začine. Promešajte i kuvajte oko 30 minuta. Pred sam kraj dodajte seckan peršun sa belim lukom i poslužite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs