PRŽENA GIBANICA IZ TIGANJA: Hrskava, puna fila, a gotova za samo 15 minuta

Ukoliko vam se žuri, a želite toplo i meko pecivo - napravite gibanicu u tiganju

Recepti
15:49h Autor:
PRŽENA GIBANICA IZ TIGANJA: Hrskava, puna fila, a gotova za samo 15 minuta
recept za gibanicu iz tiganja, Foto: Bakina kuhinja

Gibanicu možete praviti na razne načine, ali kad vam se žuri ovo je jedini put kojim treba da idete:

Potrebno je:

  • 500 grama tankih kora za pitu
  • 200 grama feta sira
  • 2 jaja
  • 100 ml jogurta
  • malo praška za pecivo
  • so
  • ulje za prženje

Priprema: Napraviti smesu kao za pitu i svaku koru filovati pa savijati u mini rolnicu. Rolnicu pržiti u zagrejanom ulju, u tiganju dok ne porumeni - s jedne, a potom i s druge strane. Stavljati na ubrus da se ocede od masnoće.

Poslužiti toplo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs