NAJLEPŠI RECEPT ZA KREMASTI ČOKOLADNI KOLAČ: Pravi se u tetrapaku, a može da se poredi sa čuvenim svetskim poslasticama

Nikad jednostavnije i brže napravite najlepši čokoladni kolač

Recepti
Autor:
NAJLEPŠI RECEPT ZA KREMASTI ČOKOLADNI KOLAČ: Pravi se u tetrapaku, a može da se poredi sa čuvenim svetskim poslasticama
Foto: Printscreen Youtube / Qiong Cooking

Ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom jer je pravi od samo 4 sastojka i to u tetrapaku. Nikad jednostavnije i brže napravite najlepši čokoladni kolač, koji može da se meri sa onim koji prave čuveni poslastičari. Jedina je "mana" što mora da se čeka 2 sata da se ohladi, ali isplati se.

Sastojci:

  • 2 žumanceta
  • 50 g šećera
  • 400 ml slatke pavlake
  • 150 g čokolade

Priprema:

Žumanca, šećer i slatku pavlaku pomešajte. Dobro sjedinite, a zatim kuvajte dok ne krenu da se pojavljuju mehurući. Čim krene malo da vri, isključite i sklonite sa šporeta i promešajte. Dodajte čokoladu u fil i lepo promešajte da se čokolada otopi. Isperite prazan tetrapak i presecite na pola. Obložite pek papirom i sipajte smesu. Stavite u zamrzivač na 2 sasta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs