probajte, bićete oduševljeni

NAJMEKŠI DOMAĆI HLEB PUNJEN SA PREMAZOM OD KREM SIRA I MASLINA: Spreman očas posla! (RECEPT, VIDEO)


Brzo i lako napravite najmekši hleb ikada, a ne morate mesite testo.

Recepti
Autor:
NAJMEKŠI DOMAĆI HLEB PUNJEN SA PREMAZOM OD KREM SIRA I MASLINA: Spreman očas posla! (RECEPT, VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN/YT/YÖRÜK KIZININ MUTFAĞI

Od jaja, mleka, brašna i putera napravite najmekši hleb ikada. Samo umutite sastojke i ispecite. Spremno je za pola sata, pa je super rešenje kada ste u žurbi. Predlažemo da premažete sa krem sirom i pospete maslinama, tako podseća na fokaču. Naravno vi možete da premažete i sa nečime po vašoj želji.

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 400 ml mleka
  • 180 g brašna
  • 25 g putera
  • 150 g krem sira
  • 9-10 maslina

Priprema:

  • Umutite jaja koja ste posolili, pa sipajte mleko i brašno i dobro sjedinite.
  • Dodajte istopljeni puter i promešajte.
  • Sipajte u pleh obložen pek papirom, pa poravnajte.
  • Pecite na 180°C oko 25 minuta.
  • Kada se ohladi premažite krem sirom i pospite maslinama, pa urolajte.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs