Sastojci:

  • 700 g banana
  • 180 g ovsenih pahuljica
  • 250 g kikiriki maslaca
  • 180 g čokolade

Samo 3 sastojka, a mekan kao duša: Džejmi Oliver otkriva kako da umesite najbolji domaći hleb! (RECEPT)

profimedia0160262381.jpg
Foto: Profimedia

Priprema:

  • Zagrejte rernu na 180 Celzijusa, te premažite duguljastu posudu za hleb uljem i obloži je papirom za pečenje.
  • Banane, ovsene pahuljice i kikiriki maslac ubacite u blender i izblendajte u glatku smesu.
  • Ubacite većinu čokolade i promešajte.
  • Izlijte testo u posudu za hleb.
  • Po vrhu rasporedite tanke kriške banane i ostatak čokolade.
  • Pecite 25 - 30 minuta, sve dok čačkalica kojom ste probolai sredinu ne izađe čista.

Mleko koje smiruje kašalj i nervozu: Stari srpski narodni lek! (RECEPT)

Predlažemo vam da napravite savršen desert za celu porodicu