Divan način za početak dana, savršena poslastica posle rička ili uživanje u slatkoj večeri. Na vama je da izaberete!
Sastojci:
- 10 palačinki
- 150 grama maka
- 250 ml mleka
- 3 kašike meda
- 3 kesice vanilin šećera
- 100 ml slatke pavlake
Brzinske japanske palačinke: Mekane kao pamuk, sočne kao lubenice! (RECEPT)

Priprema:
- Palačinke ispecite na klasičan način.
- Pripremite nadev od maka tako što ćete najpre zagrejati mleko do ključanja.
- Mak natopite sa 150 ml mleka, dodajte med i jednu kesicu vanilin šećera.
- Dobro pomešajte i tom smjesom premazujte palačinke.
- Pomešajte slatku pavlaku, 100 ml mleka i ostatak vanilin šećera, prelijte po palačinkama i pecite na 180 Celzijusa dok palačinke ne dobiju boju.
Neobična štrudla sa makom i orasima: Desert savršenog ukusa! (RECEPT, VIDEO)