Sastojci:

  • 1 pakovanje lisnatog testa
  • sos od paradajza
  • šunka
  • sir
  • origano
  • drugi začini po želji

Pohovane rolnice od piletine: Fantastičan ručak koji ćete pamtiti! (RECEPT, VIDEO)

profimedia0354007102-1.jpg
Foto: Profimedia


Priprema:

  • Razvaljajte lisnato testo na pobrašnjenoj podlozi.
  • Malo ga izbockajte viljuškom, te premažite sosom od paradajza (ne do rubova).
  • Posipajte narendanim sirom i šunkom, a zatim i začinima po želji.
  • Zarolajte testo, počnite od duže strane koja je namazana.
  • Pica rolnice iseckajte na komade debljine 1,5 ili 2 cm.
  • Poređajte na lim obložen papirom za pečenje i pecite u rerni zagrejanoj na 200 Celzijusa oko 20 minuta.

Ukusne i lagane pileće rolnice: Savršen spoj proteina i vitamina! (RECEPT)

Ovaj jednostavan recept je savršen za doručak ili ako vam se najave iznenadni gosti