Sastojci: 6-7 kriški starog hleba, 2 jaja, 1 puding od vanile, 200 ml mleka, malo ulja, malo cimeta, 2 kašike meda (ili šećera), 100 g suvog grožđa.
Priprema: Tepsiju manje dimenzije 15x15 podmazati maslinovim uljem. U posudi razbiti jaja, dodati mleko, malo ulja, puding i vanilin šećer, malo cimeta, pa sve dobro izjednačiti žicom.
Kriške hleba umakati u smesu od mleka pa poređati u pleh po dnu. Posuti suvim grožđem, pa odozgo poređati još jedan red hleba, pa preliti ostatkom mleka. Posuti još malo suvim grožđem i peći na 200 stepeni oko 30-40 minuta da tečnost ispari i lepo se zapeče.
Pečenu poslasticu posuti prah šećerom i vanilin šećerom. Prijatno!
(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.com)