Sastojci:
- ½ šoljice otopljenog kokosovog ulja
- ½ šolje tamne čokolade
- ½ šolje meda
- 3 velika jaja
- ½ šolje kokosovog brašna
- ¼ šolje kakaa
- ¼kašike soli
Sočniji ne može biti: Brzinski brauni sa čokoladom i malinom je prava fantazija ukusa! (RECEPT)
Priprema:
- Zagrejte rernu na 175 Celzijusa i obložite četvrtastu posudu za pečenje papirom. Kako vam ne bi ispali pretanki, nemojte koristiti posudu veću od 20x20 cm.
- Izmiksajte jaja s medom i kokosovim uljem.
- Dodajte kokosovo brašno, kakao i so, te sjedinite smesu.
- Prelijte je u posudu za pečenje i pospite naseckanom tamnom čokoladom.
- Pecite 20-25 minuta, sve dok ne postane tamno po rubovima i čvršće na dodir.
- Izvadite brauni iz rerne i pričekajte desetak minuta pre seckanja i posluživanja.
- Možete ih držati u zatvorenoj plastičnoj posudi do tri dana.
Jeftin i lak kolač: Najbolji recept za čokoladni brauni koji ćete obožavati! (RECEPT)