Sastojci:

  • 10 jaja
  • 100 ml mleka
  • 12 kriški hleba

Domaći hleb sa pivom: Svež i mekan danima! (RECEPT)

profimedia0368868887.jpg
Foto: Profimedia

Priprema:

  • Zagrejte rernu na 200 Celzijusa.
  • Jaja i mleko dobro pomešajte, posolite i pobiberite.
  • Dobijenu smesu prebacite u veću plitku posudu, dodajte hleb i pustite da stoji dok ne upije veći deo smese.
  • Postupak ponavljajte dok ne vam ne nestane sastojaka.
  • Pecite oko 6 minuta, te okrenite i na svaku krišku dodajte po pola kašičice maslaca.
  • Pecite dok ne poprimi boju, oko tri do četiri boje.

Hleb bez brašna i kvasca: 1 kriška će vas držati sitim 6 sati! (RECEPT)

Napravite ovaj slasni hleb i uživajte u finom ukusu