Živi lutak

Potrošio preko 37.000 evra da bi ličio na Kena: Sada pokreće sopstvenu proizvodnju lutaka! (FOTO)

Ovaj mladić je do sada imao četiri operacije - nosa, vilice i brade, a ugradio je i silikone, kako bi što više ličio na poznatu mušku lutku Kena. Ovakav izgled, osim popularnosti, doneće mu i pravo bogatstvo, jer je Kelso pokrenuo proizvodnju lutaka sa svojim likom
Zanimljivosti
12:02h Autor:
Potrošio preko 37.000 evra da bi ličio na Kena: Sada pokreće sopstvenu proizvodnju lutaka! (FOTO)
Foto: Facebook / Celso Santebanes

Kelso Santebanjes, 20-godišnji Brazilac potrošio je preko 37.000 evra na plastične operacije da bi ličio na Kena, Barbikinog partnera.

Ovaj mladić je do sada imao četiri operacije - nosa, vilice i brade, a ugradio je i silikone, kako bi što više izgledao kao poznata muška lutka. Ovakav izgled, osim popularnosti, doneće mu i pravo bogatstvo, jer je Kelso pokrenuo proizvodnju lutaka sa svojim likom.

Kako izgleda živa Barbika pogledajte OVDE.

"Započeo sam karijeru kao maneken i nikada nisam ni zamišljao da ću jednog dana imati lutku sa svojim likom. Sanjao sam da postanem ljudska lutka, ali bilo je totalno neočekivano da ću dobiti i jednu pravljenu prema meni", izjavio je ovaj mladić.

Kako je jedan Brazilac operacijama želeo da postane Korejac pogledajte OVDE.

Odrastao je okružen lutkama, a svoju transformaciju je započeo sa 16 godina kada je pobedio na jednom takmičenju manekena, prenosi Dailymail.co.uk.

Jedna žena se zadužila 30.000 dolara da bi ličila na Kim Kardašijan. OVDE pogledajte kako izgleda starletina dvojnica.

Kako je izjavio, njegova porodica mu je godinama govorila da liči na lutku, pa je tu i pronašao insipiraciju za svoju transformaciju.

Trenutno naplaćuje 10.000 dolara za pojavljivanje na događajima kao VIP osoba, a sada se sprema za put u Los Anđeles gde će predstaviti lutku sa svojim likom.

Međutim, nije sve tako sjajno u životu ovog Brazilca.

"Ljudi se nekada uplaše mog izgleda, pa me zaustave da mi kažu koliko ličim na lutku. I mnogi imaju predrasude o meni. Ali svet je pun takvih osoba, tako da me nije briga", kaže Kelso.

Koje su najpopularnije estetske operacije poznatih saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs