Tuga

Vatrogasac zagrlio dečaka i zaplakao: Razlog će vam slomiti srce! (FOTO)

Kada smo se prvi put sreli, video sam tog malenog dečaka kako uzbuđeno hoda prema meni. Raširio sam ruke, a on me čvrsto zagrlio oko vrata, objašnjava vatrogasac kako se upoznao sa bolesnim dečakom
Vaše dete & vi 26.05.2016. - 21:50h Autor: net.hr

Traker Djuks je hrabri maleni dečak i vodi bitku kakvu nikada niko ne bi trebalo da vodi. Naime, kada je imao samo 19 meseci, dijagnostikovana mu je neuroblastom četvrtog stepena. Ubrzo su on i njegova mama, Šona Djuks s Havaja otputovali u Njujork zbog lečenja.

 

Traker je oduvek apsolutno obožavao vatrogasce. I njegov otac, Džošua, je vatrogasac, ali zbog posla nije mogao s njima u Njujork. Jednog dana, kad su vatrogasci pozvani u Ronald McDonald House gde se maleni dečak oporavlja od teških i mučnih tretmana, odmah se sprijateljio s vatrogascem Džimom Grismerom.

 

Spasao bebu iz požara: 17 godina kasnije, saznao je nešto neverovatno! (VIDEO)

 

 

Njih dvojica su odmah osetili povezanost, a u međuvremenu je Traker postao prijatelj sa svakim vatrogascem u toj stanici. Majka dečaka kaže da mu to prijateljstvo pomaže da lakše prebrodi tešku bolest.

 

Ali i Traker je neverovatna inspiracija ovim vatrogascima, pa su mu iskazali veliku čast i proglasili ga počasnim vatrogascem ove njujorške stanice.

 

Videla je lice svoje bebe i odbacila je: Medicinska sestra uradila nešto neverovatno! (VIDEO)

 

 

Grizmer je opisao njihov prvi susret rečima: "Kada smo se prvi put sreli, video sam tog malenog dečaka kako uzbuđeno hoda prema meni. Raširio sam ruke, a on me čvrsto zagrlio oko vrata. Osećao sam kao da smo prijatelji, braća, već godinama."

 

Tera suze na oči: Autistični dečak šokirao svet!

 

 

Traker je čak i svoj treći rođendan proslavio s novim prijateljima. Iako je već prošao kroz mukotrpne hemioterapije kao i kroz operaciju uklanjanja tumora s mozga i abdomena, vatrogasci ga svakodnevno bodre da bude jak i izdrži.

 

Sa 10 godina spasao majku sigurne smrti: Dečak uradio ono što mnogi odrasli ne bi! (FOTO, VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs