Tragedija

Dečak je hitno primljen u bolnicu: Ono što je usledilo, nateraće vam suze na oči!

Njegov otac je nestrpljivo hodao gore-dole hodnikom čekajući lekara na kog je vikao, ne znajući šta se zapravo dogodilo
Lifestyle
13:34h Autor:
Dečak je hitno primljen u bolnicu: Ono što je usledilo, nateraće vam suze na oči!
Foto: Shutterstock

Lekar je ušao u bolnicu u žurbi, nakon što je pozvan na hitnu operaciju. U žurbi, presvukao se i otišao pravo na hirurgiju. Tamo je naišao na muškarca koji je nestrpljivo hodao gore-dole hodnikom… čekajući lekara.

Kada je ugledao lekara, muškarac je viknuo: "Zašto ste tek sada došli? Prošla je čitava večnost, život mog sina je u opasnosti. Zar nemate nikakav osećaj odgovornosti?" Lekar se nasmejao i rekao: "Žao mi je, nisam bio u bolnici, a došao sam najbrže što sam mogao nakon primljenog poziva. I sada, želim da se smirite, tako da ja mogu da radim svoj posao."

"Da se smirim?! Šta bi bilo da je Vaš sin u ovoj sobi sada, da li biste se Vi smirili? Da Vaš sin umire, šta biste Vi učinili?" ispitivao je otac besno.

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

Lekar se ponovo nasmešio i odgovorio: "Ja ću reći samo ono što piše u Svetoj knjizi: Iz praha smo nastali i u prah ćemo se vratiti, Blagoslovljeno je ime Božije. Lekari ne mogu da produže život. Ja sad odgovaram za Vašeg sina i učiniću sve što je u mojoj moći."

"Odlični saveti… pogotovo kad nismo zabrinuti, kad se ne radi o vlastitom detetu, lako je pametovati", promrmljao je otac.

Operacija je trajala nekoliko sati, a nakon nje je lekar iz operacione sale izašao srećan. "Hvala Bogu! Vaš sin je spašen!" I ne čekajući odgovor oca lekar produži i u prolazu kaže: "Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte sestru!"

Lekcija i nauk za sve: Sin i stari otac u restoranu ostavili goste bez teksta!

"Zašto je tako arogantan? On nije mogao da pričeka nekoliko minuta, da ga pitam par pitanja, da sam predsednik države ne bi se sigurno tako ponašao, ali ja sam samo običan čovek", komentarisao je otac kad je susreo sestru minut nakon što je lekar otišao.

Sestra mu je odgovorila sa suzama u očima: "Doktorov sin je umro juče u saobraćajnoj nesreći, došao je na operaciju Vašeg sina sa sahrane. I sad kad je spasao život Vašeg sina, otišao je nazad da se dostojanstveno oprosti od svog sina poslednji put."

Iako bismo svi mi reagovali kao i ovaj čovek, pogotovo kada nam je život deteta u pitanju, nikada nemojte da sudite ni o kome, jer ne znate kakav je njihov život i kroz šta taj neko prolazi, za sve postoji neki razlog.

Čitave noći sedeo pored umirućeg oca: Veliku tajnu otkrio tek ujutro!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs