Izmamiće vam osmeh na lice

Urnebesno: Evo šta se dešava kada beba reši da probudi mamu! (VIDEO)

Jutros sam rešila da uzmem mobilni telefon i snimim kako to izgleda kada moja beba pokušava da me probudi. Mislim da nisam jedina u ovome, objasnila je mama Ister
Vaše dete & vi 09.12.2014. - 13:17h Autor: Stil

Kada dođe na svet, beba jednostavno diktira tempo života cele porodice, a naročito njene voljene i obožavane mame. Nedostatak sna je ono što "muči" svaku mamu, barem prvih nekoliko meseci odrastanja njenog mališana.

 

http://www.youtube.com/watch?v=3DrB_rfiFu8
Ister Anderson je rešila da svoje iskustvo podeli sa svim mamama ovog sveta, a sigurna je da se ovakva priča svakodnevno ponavlja u mnogim porodičnim kućama širom sveta.

 

OVDE saznajte koliko vaša beba treba da dobije na kilaži iz meseca u mesec.

 

Svojim mobilnim telefonom snimila je video u trajanju od jednog minuta, a koji za samo nekoliko dana već ima preko četiri miliona pregleda na Jutjubu - i to s razlogom!

 

"Svako jutro stavim svoju bebu da spava sa mnom u krevetu nakon što se probudi da bi jela. I svaki put se isto pitam - zašto je ne vratim u njen krevetac! Jutros sam rešila da uzmem mobilni telefon i snimim kako to izgleda kada moja beba pokušava da me probudi. Mislim da nisam jedina u ovome...", napisala je "nenaspavana" mama.

 

OVDE saznajte koja je fotografija mame i bebe pravi hit na internetu!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...