šokantno!

BILA U GEJ BRAKU, DOBILA DETE, 12 GODINA POSLE DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO: Ovo nije mogla ni da sanja!(VIDEO)

Amerikanka Džesika Šer nije mogla ni da zamisli kako će se sudbina poigrati sa njom!

Vaše dete & vi
13:36h Autor:
BILA U GEJ BRAKU, DOBILA DETE, 12 GODINA POSLE DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO: Ovo nije mogla ni da sanja!(VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / This Morning

Naime, Džesika je smatrala da je pronašla idealnog partnera za brak i porodicu u svojoj supruzi, zato se odlučila da kupi spermu od donora, kako bi mogla da se ostvari u ulozi majke.

Želela je anonimnog donora, pa je mogućnost upoznavanja s biološkim ocem svog deteta izgledala potpuno nerealno. Međutim, desilo se nešto što niko nije mogao ni da zamisli - filmska priča!

Danas, Džesika i njen partner Aron Long, koji joj je, zapravo, donirao spermu, žive svoju bajku!

- Proveli smo zajedno dva nedelje i činilo se kao da se oduvek poznajemo. Dobro smo se zabavljali, a ostalo je istorija. Radili smo sve što i drugi parovi rade, samo drugačijim redom - rekla je kroz osmeh ova Amerikanka.

Sa druge strane, dodaje, da je donora potražila iz druge države, kako ne bi postojala nikakva mogućnost da se sretne sa njim.

- Tad sam bila u braku sa ženom s kojom sam želela porodicu, pa smo na internetu potražile donora iz druge države, misleći kako se nikad nećemo sresti - ispričala je Džesika u emisiji Steph’s Pack Lunch.

Posle više od 10 godina, Džesikina ćerka Alisa je želela da sazna što više o svom poreklu.

- Moja kći je jako želela znati odakle potiče, pa smo za Božić napravili DNK test. Nije je toliko zanimalo kako se zove njezin otac. Uradile smo test i proverile na internetu njene DNK rođake. Prva stvar koja se pojavila bio je Aron Long, s kojim je delila 50 posto gena. Shvatila sam da je to njen biološki otac - ispričala je.

Džesika
foto: Printscreen Youtube / This Morning

To saznanje je šokiralo Džesiku i nateralo je da se zaustavi i razmisli da li želi da kontaktira Aarona.

- Bilo je zastrašujuće, jer nisam imala pojma da je baza podataka tako velika i da ljudi to rade. Ništa posebno nisam očekivala od tog kontakta. Aron je, takođe, bio prilično nov na stranici i morali smo stati i razmisliti šta ćemo učiniti - rekla je.

Za Arona je doniranje sperme bio samo posao na pola radnog vremena uz posao vozača taksija. Iako nikada nije tražio decu koja su začeta zahvaljujući njegovoj spermi, Arona je već pre kontaktiralo par njegovih potomaka s kojima se i upoznao, a s jednom ćerkom i živi.

- Dobio sam poruku od Alise, koju je zapravo napisala Džesika, u kojoj mi je objasnila da ima ćerku kojoj sam otac i da bi volela podeliti sa mnom par informacija o njoj, što sam i ja želeo. Moj stav za decu koja mi se jave bio je da, ako žele da me upoznaju, da je to u redu - objasnio je.

U tom trenu Desika već neko vreme nije bila u braku, pa je odlučila upoznati se s Aronom i drugom njegovom djcom koju je dobio kroz doniranje sperme.

- Kada smo se upoznali, imala sma utisak da ga znam ceo život - rekla je Džesika.

Pre njihovog prvog susreta, Aron je razmenjivao poruke s Džesikom na Facebook-u i smatrao da nema mnogo sličnosti sa njenom ćerkom.

Ali, nakon što su se upoznali, Džesiku je Aron prvenstveno privukao zbog sličnosti koje je delio s njenom ćerkom.

- Alice i ja se jako dobro slažemo, imamo slične temperamente, ona me ne smatra svojim tatom, nego dečkom svoje mame. Imala je drugog roditelja 12 godina. Živimo zajedno i prijatelji smo - dodao je Aron i zaključio:

- Živimo bajku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs