BILA SAM RAZBIJENA NA KOMADE PSIIHIČKI I FIZIČKI: Našu pevačicu ostavio je muž odmah posle porođaja, a povod je SRAMAN

Pevačica Tanja Banjanin sama je odgajila ćerku Stašu i sina Novaka, a ističe da ne zna kako bi neke situacije preživela da nije bilo brata i majke.

Ljubav
17:17h Autor:
BILA SAM RAZBIJENA NA KOMADE PSIIHIČKI I FIZIČKI: Našu pevačicu ostavio je muž odmah posle porođaja, a povod je SRAMAN
Srpsku pevačicu muž zbog druge ostavio 2 meseca nakon porođaja, Foto: ATA Images

Vlasnica jednog od najraskošnijih glasova na našoj muzičkoj sceni i diplomirana pravnica Tanja Banjanin iza sebe ima evergrinove koji oslikavaju njen poseban karakter, a sa druge strane, već godinama žonglira između pevanja i pravne struke.

Osim neizbrisivog traga koji je već sada ostavila u muzičkom svetu, često se mogu čuti komentari da je Tanjine numere veoma zahvteno izvoditi, a omiljena mnogima je upravo "Ja činim sve", ali publiku su osvojili i hitovi "Da li si dovoljno jak", "Ljubavna".

Tanja Banjanin
foto: ATA Images

Međutim, iako na sceni gotovo da nema konkurenciju zbog neverovatne autentičnosti, u privatnom životu je doživela dva velika ljubavna brodoloma, koji su u potpunosti promenili tok njene sudbine. Ali, sa ove tačke gledišta, smatra da su je sve te situacije samo ojačale, kao i da su joj najveći ponos ćerka i sin.

Svojevremno je Tanja otkrila da joj je jedan od najtežih momenata bio onaj kada joj je prvi suprug saopštio da se zaljubio u drugu i ostavio, dok u tom trenutku njihova ćerka ima svega dva meseca.

„Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize“, ispričala je pevačica pre nekoliko godina.

Tanja Banjanin
foto: ATA Images

Istakla je da bez mame i brata ne zna kako bi preživela taj bolan period.

„Bez mame i brata ne bih štošta preživela, a naročito taj period. Nisam ni bila svesna koliko mi je Saša, moj brat, bio oslonac. A što se tiče mame, nije što je moja, ali ona je stvarno carica, vanzemaljac. Mi smo generalno kao porodica bili vezani jedni za druge i još uvek mi u stvari fali taj, ali baš taj „stari“ osećaj koji sam imala tada. Ne bilo koji drugi odnos, baš taj. Zauvek i nepovratno izgubljen. Možda moj osećaj o stalnoj prolaznosti i proističe iz toga“, ispričala je Tanja za magazin „Lena“.

Staša je danas studentkinja, a Novak tinejdžer, a pevačica kaže da sa naslednicima ima odnos pun razumevanja i poštovanja.

„Ja od njih dobijam sve što zaslužujem, a nadam se da sam zaslužila i poštovanje. Lepo se slažemo nas troje… Staša baš ima tu izraženu crtu koja se zove „pažnja“. Osim toga, ceo život je izrazito upućena na mene, moju mamu, a sada na neki način i na Novaka, pa i na njega pazi. A Nole… Pa, Nole je još uvek dečak, kod kog se trudim da razvijem takav odnos prema ženi uopšte. Lepo je vaspitan. Ipak, zasad ga nekad iz šale zovemo „mali Sulejman“, s obzirom na to da je okružen nama ženama. A ko najviše brine? Mama, naravno. Jedna i jedina, bez dileme“, rekla je pevačica.

Tanja Banjanin
foto: ATA Images

Rođendan slavi 25. juna, kada će napuniti 54, ali priznaje da se ne raduje starenju. Međutim, Tanjina energija i izgled pokazuju da su godine samo broj.

„Mene proces starenja nije radovao ni u mojoj desetoj-petnaestoj godini. Nekako sam ga od malih nogu bila svesna, a kamoli sada. Koliko ja vidim, protokom vremena sve postaje samo teže i komplikovanije. Nikad nisam bila načisto u čemu je poenta sve te prolaznosti, i generalno, u čemu je poenta naše nemoći. S vremenom, izgleda, nisam postala ni mudrija u tom smislu. Ne, ne volim svoje rođendane, ne volim starenje… Za mene je ceo taj proces život-smrt besmislen. Floskule tipa ‘uživaj u malim stvarima’ meni ne pomažu. Sa druge strane, velika je stvar imati decu, živeti za njih i zbog njih, ali to ne umanjuje činjenicu da ja i dalje starim i samo idem ka kraju. Kao i svi, uostalom“, priznala je Tanja, koja je po struci pravnik, te pored pevanja ima još jedan posao.

Tanja je jednom prilikom otkrila i šta je sebi rekla kada je ostala bez stalnog posla.

„Sreća da imam ovaj zanat koji imam i kojem sam se opet, sticajem okolnosti, definitivno okrenula. To mi je omogućilo da, i pored stresa, neprijatnosti i straha za dalji život, što definitivno jeste kada u roku od 24 časa ostanete bez prihoda za koji sam mislila da je koliko-toliko siguran, ipak izađem podignute glave iz cele priče. A to mi je uvek veoma važno, skoro presudno. Takva sam. U svakom slučaju, morala sam brzo da reagujem što se tiče posla, jer valja dalje živeti i sve obezbediti.“

Tanja Banjanin
foto: Kurir / Dragan Kadić

A kod sebe najviše ceni što je uspela da ostane "svoja".

"Odolevam iskušenjima. Za sada. Sa druge strane, volela bih da sam prodornija. Ja znam da deluje temperamentno, pa čovek ne bi očekivao, ali za moj ukus, često se postavim u situacijama kada treba sebe da isturim u smislu "svu junaci nikom ponikoše". To me nervira kod mene", zaključila je Tanja Banjanin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs