neverovatno!

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRIVA KADA VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI ŽIVOT SA NOVAKOM: A on ju je izvukao iz OGROMNE PSIHIČKE KRIZE

Jelena Đoković jednom pilikom je otvorila dušu i iskreno progovorila o svim teškoćama sa kojima se suočavala, posebno otkako je postala mama.

Porodica
16:10h Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ OTKRIVA KADA VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI ŽIVOT SA NOVAKOM: A on ju je izvukao iz OGROMNE PSIHIČKE KRIZE
Jelena Đoković je otkrila najteži momenat u braku sa Novakom, Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glavni oslonac tokom briljantne karijere Novaku bila je upravo supruga Jelena Đoković, bez koje, kako sam neretko ističe, nikada ne bi mogao da postigne sve istorijske uspehe! Ali, uvek postoji i ona druga strana medalje, koju nema priliku da vidi veliki broj ljudi, a to su sve teškoće sa kojima se ovaj čuveni bračni par susretao. Neobrojano puta njihov odnos je bio pred velikim izazovima.

Naime, kao žena jednog od najboljih sportista svih vremena na svetu, često je ostajala sama sa decom, selila se sa jednog na drugi kraj planete, a uz to razvijala je i svoju profesionalnu karijeru, te je godinama, između ostalog, i na čelu Novak Đoković Fondacije.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Shvativši da joj je sve teže da ispuni mnoštvo zahteva, koji su postajali samo brojniji, našla se na prekretnici, a u tim trenucima porodica joj je bila isključivo na prvom mestu. Međutim, kako nije želeo da gleda ćerku u rastrzanim situacijama, ali ni da dozvoli da neki segment svog života zapostavi, Jelenin tata je uradio neverovatnu stvar. Jednim gestom je pokazao šta znači biti fenomenalan otac i još bolji deka.

1 / 6 Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - rekla je u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Osim toga, Jelena Đoković koristi svakog priliku da istakne kako joj je tata "melem za dušu“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs