KAD JE JUNUS IZ TURSKE UPOZNAO MILENU ZNAO JE DA ĆE MU POSTATI ŽENA: Ona nije htela ni da čuje, a onda se desio PREOKRET

Turčin Junus Emre Dogan iz Alanje odlučio je da se preseli u Beograd zbog Milene, devojke koju je oženio!

Ljubav
14:19h Autor:
KAD JE JUNUS IZ TURSKE UPOZNAO MILENU ZNAO JE DA ĆE MU POSTATI ŽENA: Ona nije htela ni da čuje, a onda se desio PREOKRET
Priča Turčina koji je promenio život zbog ljubavi prema Srpkinji, Foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

Uvek nam iznova odeđeni primeri prave ljubavi pokazuju i dokazuju da iskrena osećanja ne poznaju nikakve granice i da su u stanju da prebrode sve prepreke. U današnje vreme kada je tehnologija toliko uznapredovala, gotovo da ništa nije nemoguće, što pokazuje priča jedne Valjevke i jednog Turčina.

Naime, Junus Emre Dogan iz Alanje je od prvog momenta bio opčinjen Milenom, kojoj se baš dugo udvarao, ne bi li pronašao put do njenog srca. Iako ga je ona mnogo put odbila, nije posustajao, a sav trud i upornost su se isplatile, jer je ova dama nije na kraju mogla da odoli šarmu Emrea.

Danas žive bajku i ispisuju stranice veoma zanimljivog poglavlja u njihovim životima. Junus se doselio u Beograd, naš jezik je naučio u rekordnom roku, a srpskom tradicijom i običajima je oduševljen.

- Pre svega, hoću da kažem da ne pričam savršeno srpski jezik, ali garantujem da će me svi razumeti. Ja dolazim iz Alanje. Milena i ja smo bili drugari, razmenili smo kontakt preko Instagrama. Video sam da je u bolnici, da je imala neku operaciju i pitao sam je kako je, ali ona je kulirala. Međutim, Turčin nikad ne odustaje! Došao sam u Srbiju i bili smo prijatelji i dalje, nažalost. Vratio sam se u Tursku i na video pozivu mi je rekla da sam njen dečko. Znao sam da ona hoće sve vreme - kroz osmeh je rekao Junus na K1 televiziji.

Marija Dogan, Emre Dogan
foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

Milena ne krije da je imala dobru taktiku, te da joj je uloga "Čelične lejdi" odlično pristajala. Međutim, već je bila svesna da su osećanja postajala sve jača, te da je bilo sve teže prekinuti kontakt sa Doganom.

- Znala sam da ne možemo da prekinemo kontakt tako lako i odlučila sam da pružim šansu. Sada smo muž i žena, od 1. oktobra 2022. godine. Mi ćemo zajedno sazreti, mislim da je lepo što sve zajedno počinjemo. On se snašao za posao, ja sam iz Valjeva i trenutno smo podstanari - objašnjava Milena.

Junus je imao jasnu viziju, želeo da je započne život van granica svoje rodne zemlje, a pored toga je sanjao o ženi koja nije sa prostora Turske.

Marija Dogan, Emre Dogan
foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

- Ja sam strog učitelj, ispravljam ga kad pogreši, nekad mu to teško padne, ali mislim da je zbog toga brzo napredovao. Ne postoji rečenica koju ne razume. Rešio je da prestane da koristi engleski i da u svakoj situaciji govori srpski. On se stvarno trudio i to nije česta pojava danas. Cenila sam to, ali na početku nisam htela odmah da poverujem. Sposoban je, pametan i vredan, a to su stvari koje su njemu otvorile vrata da uđe u moje srce i život. On je imao viziju da neće živeti u Turskoj i da mu žena neće biti sa tih prostora - otkrila je Valjevka.

A Junus je dodao da mu ni majka nije verovala da je se ikada preseliti negde drugde.

- Rekao sam majci da neću živeti u Turskoj. Rekla je da sam lud, ali posle devet godina se to desilo - rekao je kroz osmeh.

Mileni se ukazala prilika da u našoj prestonici razvija krarijeru stomatologa, a posebno podvlači da joj veoma znači što u svemu ima veliku podršku partnera, kao i da je fascinirana količinom njegovog samopouzdanja. Za njih ne postoje nikakve granice, i spremni su da iskoriste sve prilike koje im se ukažu.

Marija Dogan, Emre Dogan
foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

- Za sada nas ovde vezuje posao, želim ovde da gradim svoju karijeru kao stomatolog. Ukazale su se prilike da otvorim svoju ordinaciju, ali možda u nekom trenutku promenimo mesto boravka. Ovde imamo veliku podršku. Meni je zaista u Turskoj sve jako simpatično i lepo, fantastično sam se osećala. Volim njihov doručak, volim to što stalno piju čaj. Volim kako su vaspitani i kakav odnos imaju u porodici. Meni se dopada to što on ima samopouzdanje - rekla je.

Sa druge strane, Junusu se mnogo svidela naša kulturu, izuzetno poštuje pravoslavnu veru, ali svoju ne zanemaruje.

- Učio sam sve o običajima. Za Božić sam našao novčić u pogači. Sviđaju mi se vaši običaji, ali ne mislim da kada poštujem njenu veru i običaje, da ću svoje zanemariti. Ja poštujem ženu, njenu porodicu i kulturu. Mislim da tako treba da bude - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs