IDEJE ZA UREĐENJE ENTERIJERA

Lep i praktičan tabure oplemeniće ambijent vašeg doma!

Ovog proleća vreme je da u vaš dom unesete osveženje i neke nove komade nameštaja

Enterijer
Autor:
Lep i praktičan tabure oplemeniće ambijent vašeg doma!
Foto: Promo

Za to vam nije potrebno mnogo novca. Lep i praktičan dodatak vašem domu, koji može poslužiti ujedno i kao dodatno mesto za sedenje i kao prostor za odlaganje, jeste tabure. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor.

Tabure može biti i sjajna zamena za stolicu i služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u vašoj dnevnoj sobi. Ukoliko je od čvršćeg materijala, npr. od kože, može da posluži i kao pomoćni stočić za kafu.

Za savremene moderne ambijente, sa klasičnom notom, odličan izbor je tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu, koji je idealna kombinacija sa foteljom BRIŽ u istom štofu. U ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Njegova upotreba svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenje taburea umesto klub stolova samo je jedan od savremenih trendova.

Forma Ideale
foto: Promo

Tabure sa poklopcem, poput tabure klupa JENNY, uvek je odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200x160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

Forma Ideale
foto: Promo

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Forma Ideale
foto: Promo

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban, a koji će estetski osvežiti ambijent i doprineti vašim trenucima odmora i opuštanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs