STIŽU RODE

PRE 2 GODINE UMRLA IM JE BEBA, A SADA PODELILI SREĆNE VESTI: "Radost je ponovo ispunila naš dom i srca"

Manekenka Krisi Tajgen podelila srećne vesti, ponovo će postati majka

Trudnoća
Autor:
PRE 2 GODINE UMRLA IM JE BEBA, A SADA PODELILI SREĆNE VESTI: "Radost je ponovo ispunila naš dom i srca"
Foto: Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen (37) podelila je sa svojim pratiocima divnu vest. Dve godine od smrti sina Krisi Tajgen i Džon Ledžend postaće roditelji. Manekenka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju i pokazala svoj trudnički stomak.

- Poslednjih nekoliko godina sam preživela, najblaže rečeno, pomešanja osećaja, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Još jedna beba je na putu! Pre svake kontrole bih sebi rekla "u redu, ako je beba dobro, objaviću", ali onda čujem svoje otkucaje srca i odlučim da sam ipak još uvek nervozna. Mislim da nikada neću izaći sa pregleda sa više uzbuđenja nego živaca, ali za sada je sve savršeno i lepo i osećam se puna nade i neverovatno. Ok fuj, bilo je jako teško zadržati ovo tako dugo!, napisala je Kris u svojoj objavi.

Pozirajući u crnom Guči donjem vešu i u crnoj kratkoj majici, osim trudničkog stomaka pokazala je koliko je zgodna.

Podsetimo, Krisi je 2020. godine izgubila sina, usled krvarenja i komplikacije sa trudnoćom. Ona se tom prilikom obratila javnosti sa porukom: „Mnogo, mnogo volim da budem trudna i tužna sam što više nikada neću biti"

Par se venčao 2013. godine i već imaju ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4). Sada čekaju treće dete i presrećni su zbog toga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs