Rešenje

Boho terasa sa koje nećete želeti da odete: Evo šta vam je potrebno da je sami uredite!

Boho šik i gipsy stilovi, predstavljaju slobodan duh i veoma relaksirajuće komponente dekora, veoma živopisne i svetle istovremeno...

Enterijer
19:50h Autor:
Boho terasa sa koje nećete želeti da odete: Evo šta vam je potrebno da je sami uredite!
Foto: Printsxreen Instagram / Musthaveslvrs

Kućni dekor boho stila, može biti veoma lako kreiran jer ne zahteva previše uklapanja, a uvek možete iskoristiti nešto recikliranih ili retro materijala, uklopljenih u jedan dobar "uradi sam" projekat. Ukoliko osećate kako bi boho predstavljao pravo rešenje za dekor vašeg doma, ali ne znate odakle biste počeli, najbolje bi bilo da pokušate sa njegovom primenom na tremu ili terasi.

Ukoliko živite u kući, trem ili terasa predstavljaju prvo što vaši gosti vide, tako da je najbolje da im omogućite komforan osećaj slobodnog duha.

Predstavljamo vam nekoliko najboljih načina za uklapanje boho šik stila i maksimalno uživanje u vašim eksterijerima.

Biljka koja donosi mir, ljubav, sreću i uspeh: Evo koliko stabljika treba da unesete u dom!

A post shared by @oliv.home on

Nameštaj

Odaberite komade nameštaja prema veličini svog prostora. U slučaju da je on skromne kvadrature, opredelite se za nekoliko predmeta, ljuljašku, klupu, stolicu ili otoman, ali onda kada je prostor nešto izdašniji, slobodno kreirajte prostor za sedenje ili možda čak, ručavanje i spavaću zonu boho stila ispred svoje kuće ili na terasi u stanu, zašto da ne.

Kada se radi o namešaju za boho terase i tremove, možete izabrati bezvremeni sto, nekoliko klupa i stolica od ratana, kožni otoman ili pleteni sto. Klasični kredenac može biti korišćen kao bočni sto, dok makrame mreža za ležanje dolazi kao predivan komad, čak i onda kada se radi o malim površinama i savršeno se uklapa u boho koncept. Ako ste ljubitelj svetlih nijansi, opredelite se za raznobojne i vedre ili neutralne postave.

Ove stvari odmah izbacite iz spavaće sobe: Feng Šui saveti za miran i kvalitetan san!

A post shared by Ewelina Siluk (@ewelovska) on

Dekor

Dekor stvara boho prostor. Pre svega, bitno je da odaberete svećnjake, najbolji su oni marokanskog dizajna, kako biste osvetleli svoj trem ili terasu, mada su viseći komadi pletenih abažura podjednako poželjni. Pored toga, potržite tekstile vedrih obrazaca, tepihe, posteljine, jastuke, koji mogu uneti jak boho osećaj i veoma lako biti kreirani putem raznih "uradi sam" projekata, ukoliko ste dovoljno vešti.

Na kraju, možete dodati pletene korpe i detalje od ratana, sa kojima ćete uneti slobodouman osećaj. Jedna od glavnih stavki boho prostora jeste dodavanje cveća i različitog zelenila u saksijama. Ove prirodne karakteristike mogu biti postavljene bilo gde, a onda kada ne posedujete dovoljno mesta, svoje sadilice i saksije možete postaviti da vise, kreirati čitavu viseću ili vertikalnu baštu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs