Uživaju u deci

Najveća porodica ne prestaje da se širi: Čekaju 21. dete, a već imaju i troje unučadi! (VIDEO)

Samo za doručak troše 19 litara mleka, 3 litre soka i 3 kutije žitarica

Vaše dete & vi
10:31h Autor:
Najveća porodica ne prestaje da se širi: Čekaju 21. dete, a već imaju i troje unučadi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / RealityNews

Najveća britanska porodica u januaru je dobila 20. prinovu, a roditelji Noel i Su Radford obećali su da im je to zadnje dete. Međutim, nekoliko meseci kasnije ispostavilo se da će ipak još jednom postati roditelji.

I Su i Noel su kao deca bili dati na usvajanje, a davne 1989. godine ona je prvi put ostala trudna. Tada je imala samo 14 godina, ali je odlučila da zadrži dete.

Četiri godine kasnije oni su se venčali i vrlo brzo dobili i svoje drugo dete - Sofiju. Godinu dana kasnije iščekivali su Kloi, i od tada deca ne prestaju da stižu u njihov dom.

"Planirali smo da imamo troje dece, ali toliko smo uživali u njima da smo samo nastavili da ih rađamo. Postali smo zavisni od dece, jednostavno to volimo", govori majka.

Majka tek rođene blizance odvela u bioskop: Jednog je ostavila u WC-u, a on je posle 60 godina otkrio pravo ime i biološku porodicu!

foto: Printscreen Youtube / RealityNews

Njihov prosečan dan počinje u 6:30 ujutru i ne završava se pre 23 sata. Porodica ne živi od pomoći države nego su vlasnici pekare koja dobro posluje.

Žive u kući koja ima 10 spavaćih soba, a svakodnevno samo za doručak troše 19 litara mleka, 3 litre soka i 3 kutije žitarica.

Su i Noel su već i baba i deda. Njihovo drugo dete, ćerka Sofija koja ima 23 godine, i sama već ima troje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs