kao iz bajke!

JELENA KARLEUŠA OKITILA JELKU, A OD MAGIČNOG PRIZORA SVIMA ZASTAJE DAH: Opet je najoriginalnija na našoj javnoj sceni

Naša poznata pevačica Jelena Karleuša od svog doma je napravila pravu bajku!

Enterijer
19:14h Autor:
JELENA KARLEUŠA OKITILA JELKU, A OD MAGIČNOG PRIZORA SVIMA ZASTAJE DAH: Opet je najoriginalnija na našoj javnoj sceni
Novogodišnja jelka Jelene Karleuše kao iz bajke, Foto: Kurir/Ana Paunković

U naše domove se polako useljava praznična euforije, te javne ličnosti ovih dana dele na mrežama slike svojih ukrašenih stanova i kuća. Međutim, čini se da je Jelena Karleuša, koja je poznata po tome da obožava dekorisanje svoje vile tokom praznika, sve zasenila.

Od svoje novogodišnje jelke je napravila pravu bajku - izgleda bogato i moderno. Naime, pevačica je na svoj Instagram stori postavila kratak video i tom prilikom nam dala mogućnost da vidimo kako izgleda praznična atmosfera u njenoj velelepnoj kući.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena se odlučila ovoga puta sa zlatne, bele i nežno roze tonove. Osim ukrasa, posebnu čar njenoj jelki su dali i preslatki medvedići. Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

Modna ikona naše javne scene, kako je mnogi nazivaju, pokazala je da je uvek u korak sa trendovima. Poznata je po originalnim idejama koje uvek sprovede u delo, a to je demonstrirala i ovoga puta jer, za sada, ako sudimo po komentarima na društvenim mrežama, ima najlepše okićenu jelku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs