PRELEPO!

ZAVIRITE U KUĆU BRANIMIRA NESTOROVIĆA: Čuveni doktor živi u vili koja ne može biti raskošnija, a TEK DA VIDITE KOLA

U kakvoj kući živi dr Branimir Nestorović zabeležile su vešte ruke paparao snimatelja!

Enterijer
18:03h Autor:
ZAVIRITE U KUĆU BRANIMIRA NESTOROVIĆA: Čuveni doktor živi u vili koja ne može biti raskošnija, a TEK DA VIDITE KOLA
U kakvoj kući živi dr Branimir Nestorović?, Foto: Nemanja Nikolić

Pedijatar, pneumolog i alergolog Branimir Nestorović, iako je zvanično otišao u penziju, aktivniji je nego ikada. Neverovatno znanje mu je glavni saveznik u svemu, a tvrdnjama, izjavama i stavovima ne prestaje da intrigira javnost, trudeći se da svoj privatni život sačuva za sebe.

Branimir Nestorović
foto: ATA Images

Međutim, paparaci su uspeli da snime kako izgleda raskošni dom u Obrenovcu nadomak Beograda. Reč je o velelepnoj vili koja se prostire na više stotina metara. Krasi je bela fasada i vrlo zanimljiva ograda. Takođe, čuveni pedijatar ima i ogromno dvorište koje je besprekorno sređeno i u kojem, kako često ističe, voli da uživa sa prijateljima i komšijama tokom toplih dana.

1 / 6 Foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Pored toga, Nestorović vozi "Mazdu cx-5", kola crvene boja i upečatljivog dizajna, tako da se svi okreću za automobilom legendarnog doktora. Kamere su zabeležile da je Branimirov gepek skoro vek pun.

Branimir Nestorović
foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Ovaj stručnjak, kojeg mnogi obožavaju, završio je studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom "Polenska alergija u dece".

Pre odlaska u penziju bio je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs