inspirišite se

Kućne kancelarije poznatih blogerki su prava inspiracija: Napravite svoj kutak za rad! (FOTO)

S pandemijom koja još uvek ne jenjava, važnost kućne kancelarije pokazala se važnijom nego ikad pre. Činjenica da su mnogi počeli da rade od kuće, a bez adekvatnog mesta za to, naterala nas je da improviziramo kancelarije gde možemo.

Enterijer 19.01.2021. - 20:52h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Za početak, prvo smo seli gde god smo u stanu mogli,. Za kuhinjski sto ili na kauč, pogotovo ako imate samo laptop, a ne kompjuter, ali vreme je pokazalo da je to daleko od kvalitetne opcije jer stradaju leđa i drugi delovi tela te se planeri, papiri, olovke i ostala radna oprema po ceo dan razzvlače po kući. Osim što nije udobno, nije ni produktivno, jer za rad od kuće treba još i više koncentracije.

 

S obzirom da se neki neće vratiti na svoja radna mesta još neko vreme, bilo bi pametno razmisliti kako uklopiti kancelariju u postojeći prostor, a da osmosatno sedenje za stolom bude što inspirativnije i udobnije. Za početak pronaći kutak u stanu gde možemo da smestimo sto i kvalitetnu stolicu, u blizini utikača za struju i – idealno – dnevne svetlosti. A zatim možete razmišljati o detaljima i dekoru kako bi mesto za rad zaista bilo isto tako inspirativno kao da sedite u kancelariji okruženi kolegama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@thishouse5000)

Poznate svetske blogerke znaju kako je to raditi od kuće jer su u velikoj većini sve frilenseri, pa ako nemaju odvojenu kancelariju na drugoj lokaciji, najčešće uređuju dodatnu sobu kao kancelariju ili neki od kutaka u već postojećim sobama rezervišu za svoje radno mesto. Tako sedenje za kompjuterskim stolom zaista može da bude poput odlaska na posao, gde se vreme i mesto odvajaju samo za rad.

 

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita iz blogerskog sveta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Pebbles (@lilypebbles)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnieszka (@mygreyhome)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...