Svaka joj čast

Dojila je bebu u restoranu: Postupak nepoznate žene ostavio ju je bez teksta! (FOTO)

Majka je očekivala da će je nepoznata žena da negoduje zbog dojenja u javnosti, ali ona je uradila nešto sasvim suprotno
Porodica
18:54h Autor:
Dojila je bebu u restoranu: Postupak nepoznate žene ostavio ju je bez teksta! (FOTO)
Foto: Facebook / Briar.mcqueen

Majka s Novog Zelanda napisala je na svom Fejsbuk profilu da je bila ganuta do suza reakcijom nepoznate starije žene u restoranu. Naime, Brajar Mekvin je prvi put izašla na doručak sa svojim sinom Džeksonom, koji je star tek osam nedelja, piše Fox News.

Čim su joj jelo i vruća čokolada doneti na sto, dete je počelo da plače jer je i ono ogladnelo. Umesto da sama jede, odlučila je da prvo nahrani bebu. Tada je ugledala stariju gospođu kako se diže od svog stola i prilazi joj. Majka je očekivala da će je nepoznata žena da negoduje zbog dojenja u javnosti, ali ona je uradila nešto sasvim suprotno.

Vatrogasac zagrlio dečaka i zaplakao: Razlog će vam slomiti srce! (FOTO)

"Evo šta je dobra mama – prvo će da nahrani dete. Dopustite mi da vam isečem hranu tako da jednom rukom možete da jedete. Ne želimo da vam se jelo ohladi, zar ne?" rekla joj je žena.

Mekvin je gledala kako joj žena na komadiće seče jaja i tost. Priznala je da je bila toliko iznenađena gestom da je zaboravila da je pita kako se zove, ali joj se sve vreme zahvaljivala. Nepoznata gospođa se potom vratila za svoj sto kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak, novopečena mama nije to mogla potpuno da izignoriše, pa je na svom Fejsbuk profilu objavila post koji je "lajkovan" više od 318.000 puta, a podeljen preko 12.000 puta.

Šokirala se kada je videla svoju bebu posle porođaja: Ovakvo dete nije očekivala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs