Potpuno iznenađenje

Šokirala se kada je videla svoju bebu posle porođaja: Ovakvo dete nije očekivala! (FOTO)

Nakon nekoliko sati trudova Koto se napokon porodila i čekala trenutak kada će u ruke da uzme svoju devojčicu, ali onda je usledio šok
Vaše dete & vi
18:54h Autor:
Šokirala se kada je videla svoju bebu posle porođaja: Ovakvo dete nije očekivala! (FOTO)
Foto: Ittybittyphotographytas

Koto Nakamura pre 13 dana rodila je svoje prvo dete. Bila bi ovo jedna uobičajena lepa priča o dolasku novog života na svet da mama prilikom porođaja nije doživela veliko iznenađenje.

Rodila je trojke: Lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 31, 2016 at 2:53am PDT

Naime, Koto je mislila da će roditi devojčicu. Na redovnim pregledima tokom trudnoće lekari su je obaveštavali o napretku njene devojčice i buduća mama jedva je čekala da upozna ćerkicu kojoj je već odabrala ime – Hinata.Stigao je i dan porođaja, a Koto i njen suprug Sina unajmili su fotografkinju Džesiku Džekson da zauvek zabeleži ovo važno iskustvo. Nakon nekoliko sati trudova Koto se napokon porodila i čekala trenutak kada će u ruke da uzme svoju devojčicu, ali onda je usledio šok. Saznala je da je zapravo rodila – dečaka!

Fotografkinja Džesika snimila je trenutak kada je mlada mama doživela jedno od najvećih iznenađenja u svom životu, a upravo je ta fotografija oduševila korisnike Instagrama i brzo se proširila internetom.

Postavila je ove slike iz porodilišta i razbesnela ceo svet: Potpuno neprimereno! (FOTO)

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 24, 2016 at 3:45am PDT

"Svi smo bili u šoku. Babica je tokom porođaja ispričala priču o sličnoj situaciji i svi smo se šalili, zamišljali kako bi bilo da se to dogodi. E pa nismo dugo morali da zamišljamo jer se baš to dogodilo Koto", ispričala je Džesika za Mashable.

Naravno, kada je mama čula da je rodila dečka pomislila da je u pitanju šala.

Trudnica doživela užasnu saobraćajnu nesreću: Dve nedelje kasnije desilo se čudo! (VIDEO)

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 24, 2016 at 3:15pm PDT

"Mislila sam da se svi zezaju na moj račun. Nisam mogla da progovorim ni reč i poverovala sam da je dečak tek kada sam videla njegovu malu guzu. Bila sam u šoku nekoliko sekundi, ali onda mi više nije bilo važno da li je devojčica ili dečko", priznala je mama.

Malena porodica sada je srećna što će jednog dana svom sinu moći da pokaže ovu smešnu fotografiju koja će mu sigurno postati jedna od najdražih uspomena.

3 stvari koje su predodređene vašim rođenjem: Na ovo ne možete da utičete!

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 21, 2016 at 8:05pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs