Čudo

Rodila je trojke: Lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)

U septembru 2009. godine u maloj bolnici na ostrvu Sumatra u Indoneziji na svet su došle trojke. Jedna beba se, međutim, razlikovala od druge dve i ostavila je lekare i svet u neverici
Vaše dete & vi
20:38h Autor:
Rodila je trojke: Lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / CBS News

Rađanje je poseban trenutak u životu žene. Za neke žene, međutim, on može da bude više nego poseban. U septembru 2009. godine u maloj bolnici na ostrvu Sumatra u Indoneziji na svet su došle trojke. Jedna beba se, međutim, razlikovala od druge dve i ostavila je lekare i svet u neverici.

Upoznajte Akbara. Akbar, što znači "veliki" na arapskom, je bio težak skoro 9 kilograma i bio je dug 60 centimetara na rođenju. On je najteža beba koju je Indonezija ikada imala.

Prve zdrave sedmorke koje su preživele: Od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

Razlog za njegovu neverovatnu težinu? Ani, njegova majka je dijabetičar, a porast glukoze je uzrokovao njegovu težinu tokom trudnoće.

Zbog toga su lekari morali da izvedu carski rez, koji je trajao više od 40 minuta. Njegova dva brata su rođena istog dana, ali su imali "normalne dimenzije".

Kada su lekari videli ovih 5 beba, nisu mogli da veruju svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Srećom, Ani i Akbar su oboje zdravi, a jedino je zabrinuti otac Muhamed rekao: "Nadam se da ću moći sebi da priuštim dovoljno hrane za bebu, jer njemu treba mnogo više mleka od ostale dve bebe."

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs