Smeh

Ovo su najsmešnije rečenice koje su žene izgovorile na porođaju!

Sajt Redit je pitao doktore i sestre da podele svoja iskustva s majkama koje su se porođale i koje su to čudne ili smešne stvari koje izgovaraju (ili vrište) dok se porađaju
Trudnoća
06:08h Autor:
Ovo su najsmešnije rečenice koje su žene izgovorile na porođaju!
Foto: Thinkstock

Poznata je stvar da porođaj može da izvuče iz žena nešto za šta nisu verovale da imaju u sebi. Bilo da psuju i proklinju svoje muževe, lekare ili sebe, iskustvo porođaja je nešto sa čim svaka majka može da se poistoveti i saoseća.

Redit je pitao doktore i sestre da podele svoja iskustva s majkama koje su se porođale i koje su to čudne ili smešne stvari koje izgovaraju (ili vrište) dok se porađaju...

Od 3.000 smešnih komentara izdvajamo vam neke najzanimljivije:

"Kada je moj brat rođen, morali su forcepsom da ga izvlače. Kada je moja majka to videla, vrištala je: To su viljuške za salatu. Nećete to stavljati u mene."

"Porođaj moje mame je trajao kratko. Od početka pa do mog rođenja prošlo je svega sat vremena. To znači da je osetila najslabiji i najjači bol bez mnogo prilagođavanja. Kada je moj otac vozio do bolnice, stao je da sipa benzin. Baš tada se pojavio čovek u kolicima i zamolio ga da mu kupi cigarete jer ulazak nije bio prilagođen za kolica. Moja mama se nagla na prozor i drala se: Ne pomaži invalidu."

Rodila 5 beba za 2 minuta: Majka Hrabrost, pravo medicinsko čudo! (FOTO)

"Kada je moja mama videla brata kome su odmah po rođenju glava i lice bili deformisani od porođaja, rekla je: Ne! Vratite ga nazad!"

"Pacijentkinja je bila sasvim otvorena, počela je da gura i onda se predomislila. Rekla je: Neću ovo, idem kući. A onda je pokušala da siđe sa porođajnog stola".

"Moja žena mi je rekla, ali onako demonskim glasom: Donesi bolje kockice leda, ove su odvratne. Ne znam šta im je falilo, ali sam otrčao i doneo joj punu čašu novih."

"Bila sam pod lekovima tada, iskreno zahvalna zbog toga, a pritom su mi se jela rebarca sa roštilja između kontrakcija. I molila sam muža rečima: Hajde, dragi, sestre nikada neće saznati. Iako su stajale na metar i po od nas".

Najvoljenija babica iz Vranja: Na svet donela preko 22.000 beba!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs