IZBACILA ME IZ STANA SA BOLESNIM DETETOM: Tatjani je svekrva život zagorčala, a sin prokleo majku kad je saznao istinu

Ovo je samo jedna od onih priča gde je odnos snaje i svekrve došao do kritične tačke

Porodica
Autor:
IZBACILA ME IZ STANA SA BOLESNIM DETETOM: Tatjani je svekrva život zagorčala, a sin prokleo majku kad je saznao istinu
Svekrva, Foto: Shutterstock

Odnos između snaje i svekrve često je bio predmet raznih anegdota, viceva i narodnih priča, ali u slučaju Tatjane, možemo reći da je dobila pravog demona od svekrve. Njihov sukob dosegnuo je vrhunac kada je Natalija doslovno izbacila svoju snaju Tatjanu iz stana, i to sa prehlađenim detetom koje je imalo temperaturu. Ovakav nemilosrdan postupak je ostavio sve u čudu, jer iako su sukobi između snaja i svekrva relativno uobičajeni, ovakva drastična reakcija bila je teško shvatljiva.

žena, Svekrva
foto: Shutterstock

Tatjana se već odavno navikla na to da njen muž Igor često putuje zbog posla. Situaciju je dodatno otežavalo to što je mlada porodica, koja odgaja petogodišnju ćerku Iru, živela sa roditeljima supruga. Otac je često boravio na selu i nije mnogo smetao. Međutim, svekrva Natalija je dosađivala Tatjani. Dok je Igor bio kod kuće, ponašala se pristojno, ali čim bi muž otputovao, počinjao je pakao. Svekrva je neprestano zamerala, svađala se, pravila primedbe i mešala se u sve. To je bilo nepodnošljivo. O tome izveštava "Рамблер".

Zbog toga je Tatjana često odlazila kod svojih roditelja na selo dok je Igor bio na poslovnom putu. Iri se tamo veoma sviđalo: svež vazduh, priroda, domaće mleko. Za Tanju je najveća sreća bila što nije imala dosadnu svekrvu iznad glave.

žena, starija žena, naočare, ljuta žena, svekrva
foto: Profimedia

Ovog puta je Tatjana odlučila da ode na selo kod svojih roditelja. Prema informacijama novinara agencije "Ekspres-Novosti", selo Tatjaninih roditelja nalazilo se na samoj periferiji, prilično daleko. Putovanje je trajalo dugo, a zatim su morali još hodati 2 kilometra po neasfaltiranoj stazi. Naravno, devojčica je postajala umorna i neraspoložena.

Kada su stigle do roditeljske kuće, devojčica je gorela, imala je visoku temperaturu. Nisu imali nikakvih lekova koji bi bili odgovarajući za dete, a nažalost. Uskoro je devojčica počela da se žali na bol u grlu. Odlučili su da se vrate u grad i odatle pozovu lekara. Tatjana je nosila ćerku u naručju do stanice na kojoj bi mogli da sačekaju taksi.

Tatjana i Ira su stigle do svekrvinog stana kada je već potpuno pala noć. Tokom celog puta, žena je pokušavala da nazove svekrvu, ali bez uspeha. Kad su došle do stana na vratima se pojavila Natalija, obučena osludno i pomalo pijana. "Što ste došle?", upitala je žena nezadovoljno.

"Ira je bolesna, ima visoku temperaturu. Hitno mi trebaju lekovi. Ujutu ću da je vodim kod lekara", odgovorila je Tatjana.

Svekrva
foto: Shutterstock

Čuvši ove vesti, svekrva se iznervirala i izgovorila: "Mogla si mi, usput javiti!". Sva Tatjanina opravdanja da je pokušala da pozove, ali da niko nije podigao slušalicu, stroga žena je ignorisala. Nakon trenutka tišine, Natalija Vladimirovna je dodala: "Slušaj, snajka, idi kod komšinice tamo. Sada nema vremena za vas." I zatvorila vrata ispred šokirane Tatjane.

Ženi nije preostalo ništa drugo nego da potraži pomoć kod komšinice babe Kate. Ta žena je bila ljubazna i prijateljski raspoložena prema njihovoj porodici. Baba Kata je susedki ispričala da Natalija Vladimirovna ima ljubavnika: "On je došao kod nje, imali su vreme za sebe, a onda si ti stigla... I to je razlog što te je odbila. Ja poznajem tog muškarca, dolazi kod nje već dve godine."

Čuvši ovo, Tatjana je bila veoma ljuta. Pa kakva je to njena svekrva! Ne samo što vara muža, već je i bolesnu unuku i snaju držala na pragu zbog nekog tuđeg muškarca.

Kada je Igor došao, Tatjana mu je sve ispričala. Bio je duboko uznemiren postupkom svoje majke. Nakon nekoliko dana, porodica je pronašla iznajmljeni stan i iselila se od grozne svekrve Natalije. Napokon su Tatjanine muke završene, a Igor se kajao što ranije nije rešio pitanje sopstvenog stana.

Igor je prokleo dan kad je pristao da njegova porodica živi sa njom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs