PRIČA SE DA JE NJIHOV NAČIN VASPITANJA DECE BIZARAN: 1 potezom izbegli su GREŠKU koju mnogi SRBI prave i zavađaju decu

Način na koji Mila Kunis i Ešton kučer vaspitavaju decu mnogima je bizaran, međutim, može biti veoma produktivan.

Porodica
Autor:
PRIČA SE DA JE NJIHOV NAČIN VASPITANJA DECE BIZARAN: 1 potezom izbegli su GREŠKU koju mnogi SRBI prave i zavađaju decu
Kako Mila Kunis i Ešton kučer vaspitavaju decu, Foto: Profimedia

Slani ljubavni par, Mila Kunis i Ešton Kučer ne prestaju da iznenađuju javnost načinom na koji vaspitavaju decu. Naime, nedavno su otkrili da decu kupaju samo kada se baš isprljaju, dok u njihovoj kući važi pravilo da se vrata od kupatila nikada ne zatvaraju.

Naime, to pravilo u njihovoj kući strogo mora da se poštuje, a u gostovanju u jednoj emisiji Mila je to i prokomentarisala - To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom.

Mila Kunis i Ešton Kučer
Mila Kunis i Ešton Kučerfoto: Profimedia

Ovog puta, iznenaduili su javnost odlukom o nasledstvu. Naime, oni su istakli da će njihovo bogatstvo koje se procenjuje na 275 miliona dolara otići u humanitarne svrhe, a ne njihovoj deci.

Oni veruju da bi njihova deca ceo život nosila teret i pritisak javnosti da su nešto postigli zahvaljujći svojim roditeljima, te zbog toga ne žele da im prepišu bogatstvo.

Mila Kunis sa decom
Mila Kunis sa decomfoto: Profimedia

Mila i Ešton smatraju da će na taj način samo zaštititi svoju decu, uprkos mišljenjima da njihova odluka nije ispravna.

- Na kraju ćemo dati svoj novac u dobrotvorne svrhe i razne stvari. Moja deca žive stvarno privilegiranim životom, a da to čak i ne znaju i nikada to neće saznati - objasnio je Kučer jednom prilikom.

Oni su doneli odluku da će njihova deca sama brinuti o sebi kasnije u životu, kao i da sami treba sve da steknu. Međutim, njih dvoje su ipak pažljivo sve smislili, te bi deci pružili finansijsku podršku kada su poslovni planovi u pitanju, odnosno ukoliko bi želeli da pokrenu neki dobar biznis.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ipak, njihova deca su još mala, te ostaje da vidimo kako će njihove metode vaspitanja uticati na decu. Podsetimo, bračni par ima oasmogodišnju ćerku Vajat i šestogodišnjeg sina Dimitrija.

Kada je o nasledstvu reč, mišljenja su podeljena. Dok jedni veruju kako roditelji treba sve da ostave deci i kako treba da se trude i da rade zbog njih, postoje i oni koji su mišljenja da to može negativno uticati na decu.

Mila Kunis i Ešton Kučer sa decom
Mila Kunis i Ešton Kučer sa decomfoto: Profimedia

Naime, postoji bezbroj slučajeva gde se braća i sestre zavade zbog podele nasledstva, kao i oni slučajevi gde su deca stekla naviku da dobiju sve na tacni što kasnije od njih pravi neradnike.

Šta vi mislite, da li nasledstvo može izazvati razdor među braćom i sestrama i na koji način je to moguće sprečiti?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs