NAČIN NA KOJI SU FEDERER I MIRKA VASPITALI 2 PARA BLIZANACA FASCINIRA: Kad ih vide na ulici - svi se pitaju samo jedno

Deca Rodžera i Mirke Federer danas izgledaju božanstveno, a način na koji su vaspitani je fascinantan.

Porodica
10:23h Autor:
NAČIN NA KOJI SU FEDERER I MIRKA VASPITALI 2 PARA BLIZANACA FASCINIRA: Kad ih vide na ulici - svi se pitaju samo jedno
Kako izgledaju deca Rodžera i Mirke Federer, Foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od najskladnijih ljubavnih parova na javnoj sceni prošetao je Rimom sa svojom decom pokazavši tom prilikom da uživaju u porodičnoj idili. Naime, Rodžer Federer oduvek je isticao da mu je supuga Mirka veliki oslonac i podrška, a osim toga, rodila mu je četvoro dece.

Ovaj slavni par specifičan je po tome što se dva puta ostvario u ulozi roditelja dobivši blizance. Prvi put je Mirka donela na svet dve devojčice Milu Rouz i Šarlin Rivu, a drugi put dva dečaka Lea i Lenija, pa će Rodžerove porodične fotografije i u budućnosti biti neodoljive i ispunjene dečjim osmesima.

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Federerovu i Mirkinu decu nismo imali prilike često da viđamo. Trudio se Federer da svoj život drži u privatnosti i malo detalja je dolazilo iz njegovog doma, pogotovo kada su deca u pitanju. Iako su se pojavljivala povremeno na turnirima, nismo mogli često da ih vidimo.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako im je otac jedan od najuspešnijih i najbogatijih sportista svih vremena, deca Rodžera Federera sama zarađuju novac za džeparac. Pre nekoliko godina, teniser je otkrio na koji način su njegova deca uspela da zarade za džeparac.

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Kao i poslednjih nekoliko godina, iznajmili smo kuću za vreme trajanja Indijan Velsa pošto smo prosto navikli tako. Kada je Majami u pitanju onda smo u hotelu, ali u svakom slučaju volimo da znamo, naravno zbog dece i njihove rutine, gde ćemo spavati", rekao je Feder i nastavio:

"U Indijan Velsu je dosta drugačije, deca su stalno u bazenu ili neprestano trče oko njega, a od ove godine su napravili i štand za prodaju limunade na ulici. Samo u utorak su zaradili 70 dolara, ali mi nisu dali ništa. Bilo je sjajno, nažalost – ja nisam bio tu jer sam imao obaveze i treninge u kompleksu, ali znam da su imali odličan dan i da su komšije bile veoma velikodušne".

Rodžer Federer, Mirka Federer
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogi su bili oduševljeni načinom na koji su Federer i Mirka vaspitali svoju decu, budući da živimo u vremenu u kojem je došlo do poremećaja vrednosti.

Teniser je još jednom pokazao da je porodica iznad svega, te da se trudi da što više vremena provode zajedno. Ono što je svima zapalo za oko jeste da je jedan sin bio u dečijim kolicima. U prvi mah, svima je bilo čudno što dete od 8 godina korsiti dečija kolica. Međutim, ubrzo su shvatili da je povredio nogu.

Mirka Federer
foto: AP

Zbog prirode posla kojim se bavi, Federerova porodica je mnogo trpela, međutim, teniser je uspeo da napravi balans.

- Poslednjih nekoliko godina verovatno su bili teže Mirki nego meni. Nije uživala više da me gleda kako igram, uz sve povrede. Bilo mi ju je žao, tako da mislim da joj je ovo olakšanje. Kada je reč o deci, bili su tužni, troje od četvoro je plakalo. S druge strane, uvek su mi govorili: ’Prestani da igraš tenis, želimo na skijanje s tobom' - objasnio je teniser.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs