bravo!

IRINA ŠAJK ODUŠEVILA JE SVET ZBOG RUSKOG NAČINA VASPITAVANJA ĆERKE: Bes rešava 1 potezom, a ovo Li uvek radi sa mamom

Irina Šajk ima jasne principe kada je u pitanju vaspitavanje ćerke od kojih ne odstupa tako lako, jer želi da njeno dete odraste u dobru, poštenu i uspešnu osobu.

Porodica
16:14h Autor:
IRINA ŠAJK ODUŠEVILA JE SVET ZBOG RUSKOG NAČINA VASPITAVANJA ĆERKE: Bes rešava 1 potezom, a ovo Li uvek radi sa mamom
Kako Irina Šajk vaspitava dete na ruski način?, Foto: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jedna od najtraženijih manekenki danas Irina Šajk 2017. godine dobila je ćerku Li de Sena Šajk Kuper iz romanse sa američkim glumcem Bredlijem Kuperom. Lepotica, koja je šarmom i seksepilom osvojila svetsku modnu scenu, sve je iznenadila načinom vaspitanja deteta. Njene metode oduševile su ceo svet, najviše što je odlučila da u roditeljstvu prati korake svoje mame i bake.

Irina Šajk i Bredli Kuper
foto: Profimedia

Od prvog dana se prema ćerci odnosi kao prema zreloj osobi, te malu Li upućuje u mnoge životne situacije. Iako živi u izobilju, svesna je činjenica da je njena mama odrastala u teškim uslovima, kao i da je slatkiše dobijala svega dva puta godišnje - na Novu godinu i rođendan.

Takođe, planetarno poprularni roditelji smatraju da je jedna od najvažnijih stvari da Li shvati kako uspeh ne dolazi bez napornog truda i rada.

Ćerkin bez rešila poučnom porukom

Kada je Irinina ćerka pobesnela što njena mama mora da ide na posao, manekenka ju je samo jednim primerom smirila. Od tog momenta se više nikada nije pononila slična situacija.

Irina Šajk
foto: Profimedia

- Imamo upaljeno svetlo u kući, da li vidiš? A u frižideru imamo hranu. Da bismo sve ovo imale, roditelji moraju da idu na posao - posle ove konstatacije Li više nije plakala zbog maminog odlaska na posao.

Magična reč "molim"

Reč "molim" je obavezna, jer mala Li bez nje neće dobiti ništa što poželi. Ljubaznost se podrazumeva na svakom mestu.

- Takt i dobro ponašanje se usađuju u devojčicu od ranog detinjstva -kaže Irina.

1 / 5 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ruske korene ne zaboravlja

Manekenka sa ćerkom priča na ruskom, dok Li tečno govori engleski sa ocem i prijateljima. Irina nikada nije angažovala dadilju, jer naglašava da veruje samo sebi, svojoj mami i Bredliju kada je odgajanje deteta u pitanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs