PRIČAJU DA JE S GODINAMA POSRNULA I DA ŽIVI RAZVRATNIČKI: Ipak, decu je dovela u red uz 5 jednostavnih životnih pravila

Madona je svoju decu vaspitala veoma mudro uz 5 životnih pravila koja moraju da poštuju.

Porodica
Autor:
PRIČAJU DA JE S GODINAMA POSRNULA I DA ŽIVI RAZVRATNIČKI: Ipak, decu je dovela u red uz 5 jednostavnih životnih pravila
Kako je Madona vaspitala decu, Foto: Profimedia

Životi dece poznatih roditelja znatno se razlikuju od života ostale dece, a zbog slave svojih roditelja neretko su i oni pod budnim okom javnosti. Osim toga, nije im lako shvatiti zbog čega njihovi roditelji pune novinske stupce, a ponekad se dešava da upadaju u neprijatne situacije.

Zbog toga, mnoge poznate ličnosti imaju poseban pristup u vaspitanju svoje dece, u koji su uključena stroga pravila. Najpoznatija starleta ima originalan način koji joj pomaže da decu dovede u red, a pored nje, našli su se i drugi poznati roditelji koji neguju određene metode vaspitanja.

Madona
Madonafoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Čuvena kraljica pop muzike, Madona, otkrila je na društvenim mrežama pet pravila kojih njena deca moraju da se drže. Naime, pevačica ima šestoro dece, ćerke Lurd, Stelu, Ester i Mersi i sinove Roka i Dejvida.

Madona i Lurd
Madona i Lurdfoto: B4859 / Avalon / Profimedia

Njena ćerka Lurd neretko privlači veliku medijsku pažnju, a posebno je šokirala javnost činjenicom da joj higijena nije jača strana. Ipak, Madona se trudila da svojoj deci prenese suštinske životne stvari.

Madona
Madonafoto: Printscreen Instagram/ madonna

Naime, pevačica je dodala fotografiju na kojoj pozira sa tablom na kojoj su ispisana važna životna pravila: "Smej se", "Budi srećan", "Pažljivo slušaj druge", "Obraćaj se drugima sa ljubaznošću", "Budi srećan onim što imaš".

Uprkos tome što u poslednje vreme privlači pažnju skandaloznim potezima, koje mnogi nazivaju razvratničkim, Madona se strogo drži važnih pravila koja mnogima mogu da olakšaju život i usmere na pravi put.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs