Strašno

Muž (40) optužen da je UBIO TRUDNU SUPRUGU zbog osiguranja: Odveo je na odmor, pa GURNUO SA LITICE! (VIDEO)

Bilo je to 2018. godine, a Hakan je odmah tražio da mu se isplati osiguranje

Porodica
Autor:
Muž (40) optužen da je UBIO TRUDNU SUPRUGU zbog osiguranja: Odveo je na odmor, pa GURNUO SA LITICE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Hakan Aisal (40) uhapšen je zbog ubistva trudne supruge Samire (32) nakon što je gurnuo sa litice u Dolini leptira u gradu Mugla, u Truskoj.

Naime, Hakan je svoju ženu, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, navodno gurnuo sa litice 2018. godine, kako bi unovčio životno osiguranje za Samirniu smrt.

U optužnici za krivično delo "namerno ubistvo" protiv Hakana, navodi se da je "planirao ubistvo svoje žene tako što je u njeno ime prvo potpisao životno osiguranje na iznos od 400.000 lira, gde je jedini korisnik bio on sam."

Tužioc je optužio Hakana da je tri sata sedeo na litici sa suprugom, dok nije bio sasvim siguran da nema nikog u blizini. Kada je shvatio da nema nikog u blizini, gurnuo je svoju suprugu sa litice.

Takođe, Hakan je tražio da mu isplate osiguranje nešto malo nakon smrti supruge, pa je odbijen dok istraga ne prođe.

"Kada smo išli do instituta za sudsku medicinu po telo, Hakan je sedeo u automobilu. Moja porodica i ja smo bili uništeni, ali Hakan nije izgledao tužno. Moja sestra je uvek bila protiv podizanja kredita. Kada je umrla, saznali smo da je Hakan uzeo tri kredita u ime moje sestre. Takođe, Samira se plašila visine, pa nam je čudno bilo što se u sedmom mesecu trudnoće pela na liticu," ispričao je njen brat.

Upitan da opiše šta se desilo u momentu smrti njegove žene, Hakan je rekao:

"Nakon što je fotografisala okolinu, supruga je ostavila telefon u tašni. Kasnije me zamolila da joj dodam telefon. Ustao sam i čuo kako vrišti, bio sam udaljen nekoliko koraka od nje. Kad sam se okrenuo nje više nije bilo. Nisam gurnuo svoju ženu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs