Bezuslovna ljubav

Na nju uvek možete da se oslonite: 5 pitanja na koje samo majka zna odgovor!

Majka je jedina osoba koja nas voli bezuslovno, a njeni saveti su dragoceni

Porodica
09:49h Autor:
Foto: Shuterstock

Čak i kada odrastemo i započnemo samostalan žvot, nisu retke situacije da se majci obratimo kada smo u nekim životnim dilemama ili kada nas muče neki sitniji problemi.

Za ova pitanja i nedoumice, samo će majka imati pravi i iskren odgovor. Bez obzira na godine, u ovim situacijama joj se uvek možete obratiti.

Finansijski savet i pozajmica

Sami plaćate svoje račune i mesečne rate za kredit, ali to ne isključuje činjenicu da će vam ponekad zatrebati konsultacija vezana za finansije. Ukoliko imate dilemu gde da uložite novac ili da li da podnesete zahtev za kredit, najiskreniji savet ćete dobiti od majke. Ona će najrealnije da sagleda situaciju i znati da vas navede na pravu odluku. Majke su prema svojoj deci vrlo direktne i neće situaciju ulepšavati samo da bi vama bilo lakše. Njeni saveti su dragoceni.

Nestorović: Društvo deci su druga deca, ne babe i dede. To im nije prirodna sredina!

Da li trebate da nastavite izasle sa tim tipom?

Niste sigurni je li on pravi čovek za vas? I u tom slučaju, tražite mišljenje od svoje mame. Ne postji niko na svetu ko vas voli više i poznaje bolje od nje. Čak i ako partnera gledate kroz ružučaste naočare i ne možete da sagledate svoju ljubavnu situaciju realno, ona će vam reći šta se zapravo događa, imajući na umu, pre svega, vašu sreću i dobrobit.

Sve vezano za trudnoću

Ona je vaš najbolji savetnik ako kada želite da zatrudnite ili kada očekujete dete. Vaša majka neće okretati očima ako joj spomenete svoje strahove vezane za porođaj, negu bebe ili vaspitanje mališana. Takođe, svo njeno vreme će vam biti na raspolaganju, kada vam je potreban neko da da vas umiri i ponudi rešenje za sve eventualne probleme.

Ovako se pravilno pere tepih: Izbacite fleke, mirise i prljavštinu! (RECEPT)

Kulinarski trikovi

Niko bolje od majke ne sprema hranu. Kada rešite da se osamostalite, kuvanje će verovatno biti veliki problem. Mama će tu biti od velike pomoći, od ponavljanja recepta po nekoliko puta, do toga da ona umesto vas skuva. Niko osim majke to ne bi mogao.

Oslonac u svakoj prilici

Kada imate neki problem, majke nekim čudom, čak i kada im to ne spominjete, osete. Njoj je vaša sreća najbitnija, pa će bez mnogo pitanja uskočiti da pomogne u svakoj situaciji. One su svojoj deci pravi oslonac i motivatori. Kada vas nešto muči, obratite se majci, ona će naći rešenje za svaki problem.

Evo kako baka i deda mogu da naštete zdravlju unučeta tokom raspusta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...