trendovi

ZIMSKE KOMBINACIJE KOJE ĆEMO NOSITI NA SKIJALIŠTIMA I GRADSKIM ULICAMA: Izgledajte kao milion dolara i kada je minus!

Početak godine mnogi su iskoristili za zimski godišnji odmor i uvek dobrodošao beg iz užurbane gradske vreve.

Moda
13:16h Autor:
ZIMSKE KOMBINACIJE KOJE ĆEMO NOSITI NA SKIJALIŠTIMA I GRADSKIM ULICAMA: Izgledajte kao milion dolara i kada je minus!
Instagram/Tamara, Foto: Instagram / Tamara

Veoma različit od onog letnjeg, zimski odmor donosi nisku temperaturu, a peščane plaže zamenile su skijaške staze. Modne trendesterke, influenserke i street style zvezde zimski predah potražile su u poznatim svetskim skijaškim destinacijama poput Aspena i Sent Morica.

Uz nezaobilaznu skijašku opremu s dizajnerskim potpisom, it devojke modne scene na skijanje su ponele najbolje zimske modne favorite. Osim što su njihove kofere ispunili ključni odevni komadi i modni dodaci za najhladnije dane, modne trendesetrke istakle su i nekoliko odličnih odevnih kombinacija koje ćemo poželeti da nosimo i na gradskim ulicama.

Krupno pletivo, tedi kaputi i tople buce samo su neki od zimskih modnih favorita koje su modne trendseterke ponele na zimovanje. Kako bi jednostavne i tople modele pretvorile u efektne odevne kombinacije, posegnule su za nekoliko modnih trikova koji će jednako dobro izgledati na gradskim ulicama.

Prvi se krije u toplim i trendi slojevima koji stvaraju zanimljivu igru tekstura, boja i dezena. Drugi modni trik koji će začiniti i najjednostavniju zimsku kombinaciju krije se u jarkim bojama. Crvena, pink, zelena i plava unele su dašak modnih trendova u njihovu modnu uniformu za opušteno zimovanje. Boje su se našla i u središtu sledeća dva modnog trika – jednostavne i uvek efektne monohromne kombinacije svoje su mesto pronašle i na skijaškim stazama, baš kao i lolor-bloking efekat. Uz odevne komade u jarkim bojama i zanimljive slojeve, savršeni začin za zimske kombinacije pronašle su i u modni dodacima – trendi torbe i čizme istakle su se kao zvezde gotovo svake kombinacije.

Bez obzira da li vam se bliži odlazak na zimovanje ili je ono već iza vas, u nastavku donosimo odlične kombinacije u kojima ćete pronaći savršenu inspiraciju i za skijaške staze i za gradske ulice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs