kako vam se dopada?

3 BESPREKORNA STAJLINGA ANE STANIĆ: Uvek sofisticirana, seksi i šik! (FOTO)

Ana je poznata po minimalizmu koji samo jednim trikom načini upečatljivim i inspirativnim.

Moda
Autor:
3 BESPREKORNA STAJLINGA ANE STANIĆ: Uvek sofisticirana, seksi i šik! (FOTO)
Ana Stanić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Pop pevačica i producentkinja Ana Stanić važi za damu sa javne scene koja pleni svojim instančanim ukusom, prirodnošću i isticanjem pravih vrednosti, a njene odevne kombinacije neretko daju posebnu inspiraciju ljubiteljkama urbanog i sofisticiranog modnog izražavanja, piše Glossy.

Ana je Novu 2022. godinu dočekala u Crnoj Gori sa koleginicom Ivanom Peters sa kojom je u jednom prestiženom hotelu uživala sa publikom do ranih jutarnjih časova.

Sunčanog prvog januara sa publikom je podelila kako uživa u šetnji, a njen stajling izazvao je oduševljenje putem socijalne platforme Instagram.

Ana je odabrala overzajz sako, trendi sive pantalone širokog kroja, kožnu torbu i čupave papuče koje su bile pun pogodak ove urbane kombinacije.

Staničeva podjednako ume da zablista i kada je reč o elegantnim stajlinzima za specijalne prilike, a mnogima je zapao za oko plišani, crveni komplet koji su činile zvonaste pantalone dubokog struka i strukirani sako.

Otmeno, aristokrastski i vanvremenski, ovim sinonimima pratioci su opisali Anin stil.

Pevačica je ljubiteljima prazničnih numera poklonila tri nove pesme u novogodišnjem ruhu "Noći ledena", "Božićno jutro", "Ja i ti", kojima je poslednjih decembarskih dana napravila pravu euforiju, a njen stajling bio je pun pogodak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs