Savršena

HALJINA TOLIKO DOBRA, DA JE KRALJICA NOSI VEĆ ŠESTI PUT: Ovaj model, boja i dezen nemaju konkurenciju! (FOTO)

Premda zelena boja nije česta u ormaru kraljice Leticije, ovaj model šik haljine koji potpisuje Masimo Duti posebno joj je zapeo za oko

Moda
Autor:
HALJINA TOLIKO DOBRA, DA JE KRALJICA NOSI VEĆ ŠESTI PUT: Ovaj model, boja i dezen nemaju konkurenciju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Leticija ima vrlo gust dnevni raspored, a kraljevske dužnosti obavlja besprekorno doterana. Na dodeli nagrada Proyectos Sociales Banco de Santander održanoj u Nacionalnom muzeju Centra de Arte Reina Sofía u Madridu kraljica Leticija oduševila je haljinom koja joj tako dobro pristaje da ju je obukla već šesti put.

Reč je o midi haljini dugih rukava čiji gornji deo krasi kroj na V preklop, a donji deo je u obliku plisirane suknje koja sjajno naglašava siluetu. Međutim, ono čime ova haljina najviše privlači pažnju je smaragdnozelena boja i print detalji u svetlijoj nijansi. Premda zelena boja nije česta u ormaru kraljice Leticije, ovaj model šik haljine koji potpisuje Masimo Duti posebno joj je zapeo za oko.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ženstvenu i elegantnu haljinu kraljica Leticija prvi put je obukla u decembru 2018. godine, a ovaj model jedan je od onih koji je nosiv u svim godišnjim dobima i prilikama. Tako ju je nosila i u proleće, leti, zimi i sad na početku jeseni, a modnim detaljima i dodacima kombinaciju je prilagođavala temperaturama i okolnostima. Ovoga puta izbor je pao na crne Caroline Herrera sandale i torbicu na preklop iste boje.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ova haljina, koja je postala vrlo popularna pre tri godine, krije zanimljiv detalj, a to je da ju ima i Sonzoles Onega, jako bliska kraljičina prijateljica, a isti ovaj model pravi je hit u Španiji i nosile su je i voditeljke Patrisija Konde i Ema Garsija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs