uvek savršeno stilizovana

KOŽNE PANTALONE, ČIPKASTI DETALJ: Stajling Ane Ivanović možete lako da iskopirate! (FOTO)

Stil Ane Ivanović neretko je tema komentarisanja, a poznato je da i najstroži kritičari teniserki uvek udele najviše ocene.

Moda
Autor:
KOŽNE PANTALONE, ČIPKASTI DETALJ: Stajling Ane Ivanović možete lako da iskopirate! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Profimedia

TeniserkaAna Ivanović, i te kako ume da naglasi svoju prirodnu lepotu, ležernim i sportskim kombinacijama, kada nije na nekom od svetskih crvenih tepiha.

Stil Ane Ivanović uvek je prilagođen situaciji i događaju, te se još uvek nije dogovodilo da supruga Bastijana Švajštajgera napravi neki kiks. Uvek doterana, ali odmerena, Ana zrači pozitivnom energijom i samouverenošću, a njen "look" mnoge ličnosti žele da iskopiraju.

Međutim, njen izgled može biti uzor svim ženama koje žele da ponesu sportsku eleganciju ove jeseni. Nedavno izdanje Ane Ivanović, koje je pokazala na društvenim mrežama, ostavilo je bez daha njene pratioce koji su joj udelili pregršt komplimenata.

Ana je ponela svedenu odevnu kombinaciju, sa pravim detaljima, koji su podigli čitav izgled na viši nivo. Naime, ona je obukla kožne pantalone, koje je uklopila sa krem džemperom ispod kojeg se nazirao čipkani detalj. Bivša teniserka je stajling "zaokružila" sa besprekorno belim patikama, idealnim za šetnju po Luksemburgu, gde se ona trenutno nalazi.

Sudeći po nizu fotografija, Ana blista, a čitav izgled, može biti inspiracijama ženama koje idu u korak sa trendovima i znaju da "manje je više".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs