inspirišite se

MODNI DIZAJNERI SLOŽNI: XXL minđuše su neizostavan komad ovog proleća! (FOTO)

Da, uhvatio nas je potpuni prolećni neizdrž i više ništa ne može da nam skrene misli sa nove sezone i u tom nepreglednom skrolovanju i planiranju, pažnju nam je privukao jedan komad nakita: minđuše.

Moda
Autor:
MODNI DIZAJNERI SLOŽNI: XXL minđuše su neizostavan komad ovog proleća! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nevezano za to da li svoje kolekcije prikazuju u okviru Nedelja mode ili su se sa njih povukli, da li revije dele na “muške i ženske” ili manekene šalju na pistu ruku pod ruku, dizajneri su za ovo proleće i leto složni u jednoj stvari: trebaju nam minđuše i to u xxl formatu.

Ako smo donedavno gledali kako da ukombinujemo pirsinge i naređamo što više ogrlica, ovog proleća imamo želju da promenimo pristup iz korena, okrenemo novi list i odlučimo se za samo jedan komad. Pustite mašti na volju - osim toga da su predimenzionirane - ove minđuše mogu biti bukvalno bilo kakve i ne moraju čak ni biti viseće.

OLIVIJA PALERMO JOŠ JEDNOM ODUŠEVILA: Prošetala u moćnom stajlingu koji odlično stoji ženama svih generacija! (FOTO)

Žalite za svetlucavim kamenčićima? Može! Valentino i Simone Rocha vode ovu igru. Saint Laurent daje opcije za apsolutno svako raspoloženje: od metala koji je obrađen čekićem pa sve do xl kolor kombinacija sa retro cvetićima. Isabel Marant živi za osamdesete. Jacquemus modeli od zlatne žice su leto pretočeno u komad nakita, a Schiaparelli je tu da ispuni sve snove ne-tako-pritajenih nadrealista.

Svi zajedno su neodoljivi, jel se slažete?

SAVRŠENO ISTIČE ŽENSKE ATRIBUTE I SKRIVA SVE NEDOSTATKE: Ovaj model haljine mora da poseduje svaka žena od stila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs