amanda holden

SAVRŠENO ISTIČE ŽENSKE ATRIBUTE I SKRIVA SVE NEDOSTATKE: Ovaj model haljine mora da poseduje svaka žena od stila! (FOTO)

Britanska voditeljka Amanda Holden uživa u modnim eksperimentima i rado nosi upečatljive i odvažne modne kombinacije, a uglavnom se oslanja na praktične i šik modne klasike koje vrlo lako uklapa u svaki stajling, kao što je na primer ova cvetna haljina na preklop koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

Moda
Autor:
SAVRŠENO ISTIČE ŽENSKE ATRIBUTE I SKRIVA SVE NEDOSTATKE: Ovaj model haljine mora da poseduje svaka žena od stila! (FOTO)
Amanda Holden, Foto: Profimedia

Cveće je oduvek bilo i ostalo simbol proleća, kako u prirodi, tako i u modnom svetu. Možda cvetni dezen nije najoriginalniji prolećni trend, ali je zasigurno najdugovečniji i s njim ne možete da pogrešite. Ovaj efektni dezen u trenutku podiže i najjednostavniji stajling, zato cvetnu haljina mora da pronađe svoje mesto u vašem ormanu.

S dolaskom toplijih dana Amanda Holden je brže-bolje posegnula u ormar za razigranom cvetnom haljinom, idealnom za prolećne mesece koji spremno čekaju iza ugla. Plavokosa Britanka redovno pleni poglede na londonskim ulicama, a sigurni smo kako je na račun ovog veselog stajlinga toga dana zasigurno zaradila gomilu komplimenata.

Sviđaju vam se MOKASINE, ali niste sigurni kako da ih kombinujete? Evo NEKOLIKO ZANIMLJIVIH IDEJA! (FOTO)

Amanda Holden
foto: Profimedia

Holden se odlučila za midi haljinu asimetričnog kroja i sitnog cvetnog printa u pastelnim tonovima s potpisom dizajnerke Melisse Odabash koju je ukombinovala s nežno ljubičastim kaputom, ružičastom torbom i nude sandalama na visoku štiklu.

Razlog više da odaberete sličnu haljinu je taj što haljine na preklop laskaju baš svakoj figuri. Takozvana wrap haljina danas važi za bezvremenski klasik i simbol elegancije, a žene širom sveta obožavaju je zato što savršeno ističe ženske atribute i uspešno skriva nedostatke. Ova haljina odlično će vam pristajati čak i ako ste nabacili koji kilogram viška, zbog čega ne čudi veliki interes modnih kupaca za iste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs