trend

Sviđaju vam se MOKASINE, ali niste sigurni kako da ih kombinujete? Evo NEKOLIKO ZANIMLJIVIH IDEJA! (FOTO)

Mokasie su, slažu se modni znalci, apsolutni modni hit ovoga proleća, a osim što su udobne i praktične mogu se nositi u najrazličitijim kombinacijama

Moda
Autor:
Sviđaju vam se MOKASINE, ali niste sigurni kako da ih kombinujete? Evo NEKOLIKO ZANIMLJIVIH IDEJA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mokasine su se ponosno vratile na modnu scenu, a već smo ih videli na stopalima slavnim trendseterica poput Kejti Holms, Kaie Gerber, Hejli Biber, Lili Kolins...

Poznate zaljubljenice u modu rado ih kombinuju u svoje dnevne stajlinge, te su mokasinke pokazale neverovatno svestranim komadom koji sjajno izgleda u najrazličitijim odevnim varijantama. Glumica Kejti Holms velika je ljubiteljka ovakvih modela cipela, a najradije ih nosi s farmericama udobnih, širih krojeva, baš kao i manekenska zvezda, Kaia Gerber koja se odlučila za prestižne Gučijeve mokasine.

OD NEVEROVATNO STAJLIŠ PAROVA DO TOTALNOG KIČA: Ovi modni momenti su obeležili DEVEDESETE! (FOTO)

Kejti Holms
foto: Profimedia

Osim što su ih u svoju ponudu uključile poznate modne kuće, mokasine su preplavile i ponudu i u prodavnicama sa pristipačnijim cenama.

Najtraženiji su svakako klasične varijante u bež, braon ili crnoj, ali sve su popularniji i odvažni modeli s ukrasnim lancem ili čak u upečatljivim bojama.

Mokasine takođe vuku svoje korene iz muške garderobe te ih najčešće povezujemo s gik šikom ili pak s legendarnim izgledom Majkla Džeksona u kombinaciji s belim čarapama.

Mokasine mogu dati elegantan pečat svakom stajlingu, a bez problema ih možete nositi i s haljinama, odelima, farmericama...

Ako se dvoumite oko mokasina zato što vam je teško da zamislite kombinacije u kojima biste ih nosili, neka vas inspirišu nenadmašni stajlinzi poznatih modnih ikona s Instagrama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs