Zlatni Globus

VATRENA HALJINA SALME HAJEK UKRALA SVU PAŽNJU: Ovako se briljira na crvenom tepihu! (FOTO)

54-godišnja Meksikanka odabrala odličan stajling

Moda
10:36h Autor:
VATRENA HALJINA SALME HAJEK UKRALA SVU PAŽNJU: Ovako se briljira na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia

78. po redu dodela Zlatni Globus ove godine je održana na nešto drugačiji način - zbog pandemije korona virusa mnoge ličnosti su čekale uključenje od kuće, dve voditeljke su se uključivale sa dva kraja Amerike, a malobrojne poznate ličnosti su i fizički prisustvovale famoznom crvenom tepihu, uglavnom kao prezenteri.

Među njima je i Salma Hajek, koja je definitivno briljirala kada je reč o modi!

Slavna 54-godišnja Meksikanka za ovu priliku je odabrala dugačku, lepršavu jarko crvenu haljinu, koja fenomenalno ide uz njen tamniji ten i zbog koje nije bilo šanse da ostane neprimećena!

Salma Hajek
foto: Profimedia

Strukirana plisirana haljina sa dijamantskim brošem između levog ramena i vrata nosi potpis modne kuće Aleksander Mekvin, i učinila je da Salma zablista u punom sjaju.

Uz ovako efektnu haljinu, nije bilo potrebno puno toga da se stajling zaokruži - nešto nakita, diskretna šminka i elegantni talasi u puštenoj tamnoj kosi, po kojoj je prepoznatljiva.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Glumci su želeli da posebno naglase koliko je važno pridržavati se epidemioloških mera, pa umesto da pozira na standardan način sa kolegom Sterlingom K. Braunom, ona se sa njim ispred objektiva fotoaparata "rukovala" laktom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs