pogledajte zašto

Pirsing na ušima je detalj za kojim su poludele sve Insta devojke: Ženstven i šik! (FOTO)

Postoji više jednostavnih, simboličnih, a veoma efektnih načina kojima možete začiniti svoj stil. Pirsing na ušima je jedan od njih. Ovaj modni detalj daće vam šik, elegantnu notu.

Trendovi
Autor:
Foto: Profimedia

Od kada je pirsing postao opšteprihvaćen vid ukrašavanja širom sveta, dani kada su se na uvetu nosile samo jedna ili dve minđuše su postali prošlost. Sada skoro i da nema devojke čije uvo ne krasi neki od poznatih pirsinga- helix, daith, rook…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Sitne minđušice zanimljivih i raznolikih oblika koje krase celo uvo postale su hit u modnim detaljima i već dugo ne silaze sa ovog trona.

 

Iako mnogi (još uvek) kada pomisle na pirsing u glavi imaju sliku upadljivog i glomaznog nakita, zapravo onaj namenjen za uši postao je toliko raznolik da je reč – elegantno – možda njegov najbolji opis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Čak i oni koji nisu ljubitelji pirsinga priznaju da ovaj sitan nakit daje posebanu notu svakom stilu.

 

Pirsing kao modni detalj

 

U poslednje vreme posebno je postao popularan Contraconch pirsing, koji se, za one koji nisu upućeni, nalazi na središnjem, najširem delu uveta, pored ušnog kanala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tash (@mariatash) on

Ukras na ovaj deo tela ne mogu svi da stave, jer pristaje samo određenim oblicima ušiju, zato, pre nego što postanete ushićeni jer ste odlučili da vam je ovo mesto sledećeg pirisinga, posavetujte se sa stručnjakom.

 

– Nemaju svi anatomiju uha koja omogućava da se uradi ovaj pirsing na siguran i pravilan način – objašnjava pirsing majstor Lin Lonhed.

 

– Ako ste među njima imate sreće.

 

Imajte na umu, budući da je hrskavica na mestu contraconch pirsinga deblja od ostatka uveta, da zarastanje može da traje duže. Kako ovaj proces i inače zavisi od osobe do osobe, možete očekivati da će vam ranica zarasti u rasponu od šest meseci do godinu dana.

 

Pogledajte predloge kako da nosite ovaj modni detalj kome je malo koja dama odolela:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tash (@mariatash) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tash (@mariatash) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tash (@mariatash) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...